| Autor |
Wątek zbiorczy - Jak poderwać dziewczynę? |
Lucy Użytkownik
Ostrzeżeń:1
|
| Dodane dnia 28-07-2009 10:04 |
|
|
Po przejrzeniu 6 stron tego działu stwierdzam, że 94,6% to tematy pt. "Jak poderwać...". Na to, że ta banda idiotów zwana dalej nowymi użytkownikami wpadnie na to, żeby je przejrzeć i nie założy tu nowego tematu nie ma co liczyć, tak więc zakładam ten oto wyjumany w kosmos wątek zbiorczy. Możecie tu opisywać swoją tragiczną sytuacje ("Ona niebawem kończy szkołe, a ja mam pryszcze na tyłku i jestem 7 lat młodszy! Jak wyznać jej miłość? Ratunku!"), dylematy ("Lepiej zaprosić ją na randke do KFC czy McDonalds'a?") i rozdarcie uczuciowe ("Miałem siedem seksuw z 3 dziewczynami i nie wiem kturom wybradź. Mam 10 lat.") etc...
A szanowni bezproblemowi userzy mogą dodawać swoje arcyciekawe i niebywale życiowe oraz błyskotliwe rady. Howgh!
JENO ZGODNIE Z TEMATEM! DZIEWCZYNY Z PSEUDOPROBLEMAM "Ja go lofciam, a on mnie nie ;((((" wypierdalać do tematu bliźniaczego tu: kliknij ten napis, kretynko.
|
|
| Autor |
RE: Wątek zbiorczy - Jak poderwać dziewczynę? |
vic0din Użytkownik
|
| Dodane dnia 09-10-2009 21:45 |
|
|
Podchodzisz do wybranki swego serca i strzelasz tekstem "Hej bejbe wyginasz się jak liana i tak se rozkminiam, że brak ci Tarzana" robisz minę a'la cwaniak i panna jest twoja!
Spróbuj! To działa!
|
|
| Autor |
darek14 Użytkownik
|
| Dodane dnia 09-10-2009 21:56 |
|
|
|
Potwierdzam. Ale uwarzajcie nie stosujcie tego teksu zbyt często bo nie odgonicie się od lasek. |
|
| Autor |
vic0din Użytkownik
|
| Dodane dnia 09-10-2009 21:57 |
|
|
Właśnie, dobrym tekstem jest także "Fajna z ciebie dupa z twarzy"
|
|
| Autor |
darek14 Użytkownik
|
| Dodane dnia 09-10-2009 22:03 |
|
|
|
xD na serio wyrywasz na te teksty? Dla mnie najlepszy tekst na podryw to UWAGA "czesc" |
|
| Autor |
vic0din Użytkownik
|
| Dodane dnia 09-10-2009 22:05 |
|
|
Jestem dziewczyna ! Hahhaha ;d
|
|
| Autor |