| Autor |
Jak jej to powiedzieć? |
pabloja2 Użytkownik
Ostrzeżeń:1
|
| Dodane dnia 22-03-2011 19:33 |
|
|
|
Witam! Chodzę do 2 gimnazjium i czuje "coś" do mojej koleżanki. Po rozmowie z nią czuję że chyba lubie ją z wzajemnością, czasami prawie jej komplementy itp. I tu nasuwa się moje pytanie. Ona jest osobą "delikatną" więc jak mam jej powiedzieć, że bardzo ją lubie? Jak jej to powiedzieć tak delikatnie? Pozdro |
|
| Autor |
RE: Jak jej to powiedzieć? |
HelloParty13 Użytkownik
|
| Dodane dnia 22-03-2011 19:42 |
|
|
hm... nasuwa mi się pewna myśl, jeżeli masz w swojej miejscowości kino to ją zaproś na jakiś film, może dreszczowiec, zapytaj jakie lubi filmy i jaki konkretny uwielbia.. i po tym seansie jej powiedz lub wyciągnij ją na spacer wieczorem i tam jej powiedz, bo wtedy zaczyna się luźna gadka, ona jest sama nic ją nie krępuje, jak zawsze to mówię zdaj się na spontan dziewczyny to lubią .
np. wyrwij skądś kwiatka i jej daj |
|
| Autor |
pabloja2 Użytkownik
Ostrzeżeń:1
|
| Dodane dnia 22-03-2011 20:25 |
|
|
|
Ńo właśnie, tylko że ona jest dojeżdżająca i mieszka jakies 4km od naszej miejscowości ;/ więc widzimy się tylko na zajęciach. |
|
| Autor |
Kraab Administrator
|
| Dodane dnia 22-03-2011 22:37 |
|
|
To pojedź do niej na rowerze, albo autobusem jak nie masz roweru. Przecież jest już ładna pogoda i umów się na spacer albo do jakiegoś baru (jak jest w jej miejscowości) i potem jej powiedz co czujesz. |
|
| Autor |
Geniusz ZuA Użytkownik
|
| Dodane dnia 19-08-2011 16:06 |
|
|
temat już nieaktualny ale inni może mają ten sam problem. Najlepiej się rozmawia wieczorem więc spotkaj się z nia wieczorkiem zrób dobra atmosferę i wtedy
|
|
| Autor |
devilx Użytkownik
|
| Dodane dnia 21-10-2011 18:11 |
|
|
|
Zaproś ją gdzieś np ( do kina ) .Nie przejmuj się jak ci odmówi . Zrób na niej wrażenie |
|