a słucha ktoś klasyki rocka ? Queen już był wymieniony a co z AC/DC , Rolling Stones , Black Sabath , Guns N' Roses i innymi ? Jest sporo starych zespołów które pomimo tego ,że swoje hity wypuszczały parę dobrych lat temu to ciągle brzmią niesamowicie ! Czasami można nawet zapytać się swoich rodziców o ich ulubione kawałki i dzięki temu można znaleźć prawdziwą perełkę
Ja słucham! To znaczy nie konkretnie samego rocka, ale alternatywy też, modern rocka, czasem metalu.
Ostatnio słucham mieszanek totalnych ;p ale moje ulubione to: RHCP, Sum 41, Blink 182, SOAD, Simple Plan, Linkin Park kiedyś, Three Doors Down, Three Days Grace, Coma, The Offspring, Rise Against.. takie główne.
no ostatnio kiespką płytę wydali (tak jak i mettalica), podobała mi się płyta LP którą wydali z Jay-Z ;] ale ogólnie Linkin Park to rapcore/nu-metal nie rock chociaż sporo z niego czerpią.
Za to wokalista SOAD wydał dość dobrą solową płytę. Słyszeliście ?
Ja uwielbiam Linkin Parka(LP) takie kawalki jak min(Faint,One step closer,In the end) i tak dalej gdzie jest te tak zwane PIERDOLNIECIE (przepraszam za slowo;P uwielbiam take Metallice (Nothing else matters, The Unforgiven,oraz takie moje nowe wynalezisko ENTER SANDMAN) wyrabiste! ciekawostka jest to ze puszczaja ta piosenke w angielskich wiezieniach,lubie tez system of a down ,nickelback'a no i chyba to wszystko z tych fajnych
Porzadne walniecie musi byc zeby glosniki lataly
Ale nie myslcie ze jestem jakims metalem lubie posluchac czasami mocnego brzmienia no w sumie codziennie;D taki moj relax