| Autor |
Disco polo |
cosmo93 Użytkownik
|
| Dodane dnia 21-01-2009 10:14 |
|
|
W tym temacie pogadamy se o Disco(z) Polo.I na końcu każdego postu dawajcie jakis tytuł utworu DC
|
|
| Autor |
RE: Disco polo |
Britney016 Użytkownik
|
| Dodane dnia 21-01-2009 22:04 |
|
|
jak dla mnie DISCO POLO jest kompletna wiochą.nie lubie tego rodzaju muzyki i nigdy tego nie słucham. wyjatkiem są wesela xDD
'Żono moja'-Masters
|
|
| Autor |
cosmo93 Użytkownik
|
| Dodane dnia 21-01-2009 22:22 |
|
|
|
pinaa09 napisał/a:
DISCO POLO jest kompletna wiochą. nigdy tego nie słucham
Nigdy nie słuchałaś i nie lubisz...ciekawe.
CO do wesel i innych impres to nie ma nic lepszego niż DP.
|
|
| Autor |
Raissa Użytkownik
Ostrzeżeń:1
|
| Dodane dnia 21-01-2009 22:25 |
|
|
Nie słuchałam, nie słucham i nie zamierzam. Generalnie nie mój 'typ' muzyczny, słyszałam co prawda kilka fragmentów ale tylko 'uszy mi zwiędły'.
|
|
| Autor |
Bania Użytkownik
|
| Dodane dnia 21-01-2009 22:53 |
|
|
Oj tak ,tak nikt nie lubi i be i wiocha a leci na każdej dyskotece i potańcówce i jakoś nikt w dj nie rzuca butelkami ^^ Nie wiem jak wy ale pomimo ,że teraz słucham pratycznie tylko rocka i jego odmian to ciągle mam sentyment do Disco w Polu ,bo kojarzy mi się ona bardzo z dzieciństwem ;] Pomimo ,że to kicz i płytka muzayka to jednak kawał polskości w niej jest ,bo nie każda piosenka musi mieć głęboki tekst czy świetny akompaniament.
|
|
| Autor |
Raissa Użytkownik
Ostrzeżeń:1
|
| Dodane dnia 21-01-2009 23:01 |
|
|
Bania napisał/a:
omimo ,że to kicz i płytka muzayka to jednak kawał polskości w niej jest ,bo nie każda piosenka musi mieć głęboki tekst czy świetny akompaniament. 
Ja mam trochę inne pojęcie, dla coś co nie ma głębokiego teksty i dobrego akompaniamentu nie idzie nazwać muzyką. Ale oczywiście to jest moje zdanie, i nie mogę go Wam narzucić.
|
|
| Autor |
Bania Użytkownik
|
| Dodane dnia 21-01-2009 23:07 |
|
|
muzyka to zbyt szerokie pojęcie by można było ją umieszczać w takich ramach nie sądzisz ?
|
|