| Autor |
RE: Disco polo |
Cena Użytkownik
|
| Dodane dnia 17-06-2011 08:30 |
|
|
|
Disco Polo do mnie nie trafia, nie lubie tego gatunku muzyki strasznie mnie denerwuje i wogule, nie wiem dlaczego weszlem w wątek Disco Polo chyba aby się przekonać co inni o tym myślą. |
|
| Autor |
LaTe Użytkownik
|
| Dodane dnia 08-08-2011 22:12 |
|
|
|
DP to jest napewno muzyka przy ktorej super mozna bawic sie na imprezie i choc kazdy(są wiadomo wyjątki) mowi ze nie słucha to nie może powiedziec ze nie bawi sie przy tych utworach na dyskootekach itp. Przynajmnie kazdy moze do tego tanczyc. Najfajniejszy klimat jest gdy jedzie sie samochodem gdzies po mazurach,a w glosnikach dudni disco polo. |
|
| Autor |
Geniusz ZuA Użytkownik
|
| Dodane dnia 08-08-2011 22:26 |
|
|
disco polo jest dla wieśniaków.
|
|
| Autor |
Ignorant Użytkownik
|
| Dodane dnia 12-08-2011 20:11 |
|
|
Tenjedyny. Pisząc tak obrażasz tych, którym ten typ muzyki się podoba. Osobiście nie uważam, żeby było to coś dla mnie, ale niektórzy lubią sobie posłuchać żono moja, czy jakieś inne kawałki. 
Ja lubię np. The Beatles, i chociaż niektórzy się z tego śmieją, słucham dalej, bo uważam, że to muzyka ponadczasowa
Nie przeszkadza mi co słuchają inni, byleby tylko mi nie przeszkadzali.  |
|
| Autor |
Geniusz ZuA Użytkownik
|
| Dodane dnia 12-08-2011 21:28 |
|
|
mam to gdzieś że obrazam osoby które słuchają tej muzyki takie jest moje zdanie, co to jest w ogóle disco polo ;X na dyskotece czy dla zabawy to jeszcze ujdzie ale to co innego niż słuchać w słuchawkach ;D
|
|
| Autor |
vodka Użytkownik
|
| Dodane dnia 12-08-2011 21:33 |
|
|
|
O gustach się nie dyskutuje, ktoś lubi disco-polo, inny rocka. Ja osobiście należę do grona anty fanów disco polo, wkurza mnie ta muzyka, te teksty ze stodoły, chociaż niektóre mi się podobają np. czarownica bądź Dzipago - Chodź na siano (ten kawałek prześladuje mnie od dawna) |
|
| Autor |
Geniusz ZuA Użytkownik
|
| Dodane dnia 12-08-2011 21:39 |
|
|
fajnie się nuci niektóre ale niemogl bym tego słuchać
|
|