| Autor |
Przyjaźń Damsko-Męska |
Banialuki Użytkownik
|
| Dodane dnia 06-09-2008 08:10 |
|
|
|
Czy wierzycie a taką przyjaźń ? Czy myślicie ,że dziewczyna/facet może być waszym przyjacielem ? Wielu ludzi różnie o tym myśli z reguły faceci są bardziej niechętni do przyjaźni z dziewczyną niż dziewczyny z chłopakiem , ale to nie jest reguła. A może macie przyjaciela/przyjaciółkę przeciwnej płci ? |
|
| Autor |
RE: Przyjaźń Damsko-Męska |
samarro Użytkownik
|
| Dodane dnia 06-09-2008 08:47 |
|
|
Oczywsicie ze mam psiapsiole nawet wiecej niz jedna ;P To jest no problem dla mnie 
|
|
| Autor |
Nacpana Markerem Użytkownik
|
| Dodane dnia 11-10-2008 22:07 |
|
|
Hyhy. ^^
Mam prawdziwego jedynego przyjaciela, ale jednak chyba będzie z Nim coś więcej. Więc oczywiście, wierzę w taką przyjaźń, ale w 90 % będzie coś z tego więcej.  |
|
| Autor |
anulkaa Użytkownik
|
| Dodane dnia 14-10-2008 09:19 |
|
|
a więc miałam takiego przyjaciela, zaznaczam 'miałam' bo teraz jesteśmy jedynie znajomymi, bo ja traktowałam go tylko jako przyjaciela, dobrze się dogadywaliśmy i w ogóle, ale on poczuł do mnie coś więcej, no i on nie mógł zrozumieć jak mogę kręcić z innymi chłopakami, spotykać się z nimi a nie z nim. bo chciał ze mną chodzić, a ja z nim nie. i nastąpił koniec naszej przyjaźni.
|
|
| Autor |
fluff_oO Użytkownik
|
| Dodane dnia 10-11-2008 22:03 |
|
|
Myślę, że przyjaźń damsko-męska jest rzadka. W końcu jak nie dwie strony, to chociaż jedna coś poczuje.
Ja miałam przyjaciela. Przez prawie rok, ale nagle uświadomiłam sobie, że to coś więcej. Okazało się, że on czuł to samo, tyle, że duużo wcześniej.
|
|
| Autor |
Good_Morning Użytkownik
|
| Dodane dnia 11-11-2008 17:43 |
|
|
Nie wierzę, w przyjaźn damsko- męska. Taki 'układ' nigdy nie jest do końca jasny. Zawsze (lub prawie zawsze) przyjaźń co najmniej jednej ze stron przeradza się w jakieś uczucie i nic dobrego z tego nie wychodzi.
|
|
| Autor |
Bania Użytkownik
|
| Dodane dnia 11-11-2008 19:11 |
|
|
Czytałem kiedyś ,że taka przyjaźń jest mozliwa tylko wtedy gdy obie strony wydają się sobie nieatrakcyjne fizycznie  |
|