chłopak Forum dla nastolatków Szukaj Redakcja e-chlopak.pl Kontakt Rejestracja Logowanie
Login:   Hasło:  
Zobacz Temat
Forum | Rozmowy | Przyjaźń
Strona 1 z 9 1 2 3 4 > >>
Autor Przyjaźń Damsko-Męska
Banialuki
Użytkownik

Dodane dnia 06-09-2008 08:10
Czy wierzycie a taką przyjaźń ? Czy myślicie ,że dziewczyna/facet może być waszym przyjacielem ? Wielu ludzi różnie o tym myśli z reguły faceci są bardziej niechętni do przyjaźni z dziewczyną niż dziewczyny z chłopakiem , ale to nie jest reguła. A może macie przyjaciela/przyjaciółkę przeciwnej płci ?
2109528 www.last.fm/user/banialuki Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Przyjaźń Damsko-Męska
samarro
Użytkownik

Dodane dnia 06-09-2008 08:47
Oczywsicie ze mam psiapsiole smiley nawet wiecej niz jedna ;P To jest no problem dla mnie smiley

5102191 Wyślij Prywatną Wiadomość
Nacpana Markerem
Użytkownik

Dodane dnia 11-10-2008 22:07
Hyhy. ^^

Mam prawdziwego jedynego przyjaciela, ale jednak chyba będzie z Nim coś więcej. Więc oczywiście, wierzę w taką przyjaźń, ale w 90 % będzie coś z tego więcej. smiley
Wyślij Prywatną Wiadomość
anulkaa
Użytkownik

Dodane dnia 14-10-2008 09:19
a więc miałam takiego przyjaciela, zaznaczam 'miałam' bo teraz jesteśmy jedynie znajomymi, bo ja traktowałam go tylko jako przyjaciela, dobrze się dogadywaliśmy i w ogóle, ale on poczuł do mnie coś więcej, no i on nie mógł zrozumieć jak mogę kręcić z innymi chłopakami, spotykać się z nimi a nie z nim. bo chciał ze mną chodzić, a ja z nim nie. i nastąpił koniec naszej przyjaźni.

fluff_oO
Użytkownik

Dodane dnia 10-11-2008 22:03
Myślę, że przyjaźń damsko-męska jest rzadka. W końcu jak nie dwie strony, to chociaż jedna coś poczuje.
Ja miałam przyjaciela. Przez prawie rok, ale nagle uświadomiłam sobie, że to coś więcej. Okazało się, że on czuł to samo, tyle, że duużo wcześniej.

Good_Morning
Użytkownik

Dodane dnia 11-11-2008 17:43
Nie wierzę, w przyjaźn damsko- męska. Taki 'układ' nigdy nie jest do końca jasny. Zawsze (lub prawie zawsze) przyjaźń co najmniej jednej ze stron przeradza się w jakieś uczucie i nic dobrego z tego nie wychodzi.

Bania
Użytkownik

Dodane dnia 11-11-2008 19:11
Czytałem kiedyś ,że taka przyjaźń jest mozliwa tylko wtedy gdy obie strony wydają się sobie nieatrakcyjne fizycznie smiley
2109528 Wyślij Prywatną Wiadomość
Strona 1 z 9 1 2 3 4 > >>
Skocz do Forum:
Porady dla chłopaków
Ćwiczenia
Hobby
Miłość
Motoryzacja
Przyjaźń
Sport
Szkoła
Testy
Wygląd
Zdrowie

Ankieta dla Użytkowników
Jaki Ci idzie nauka?

Wspaniale

Bardzo dobrze

Dobrze

Tak sobie

Źle

Bardzo źle

Same 1

Musisz się zalogować, żeby móc głosować w tej Ankiecie.
Partnerzy
Uroda

E-nastolatki.pl

Plotki

Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w shoutboksie.

HelloParty13
DATA: 04/02/2012 19:29
tak samo jak ja vodka.. ;p tylko ja ponad 1.. smiley ale fajnie się idzie.. nie wiem, ale lubie na przystanek chodzićsmiley dopiero jak w szkole jestem to mnie coś oszałamia.. ;/
siemka SHADy.. ;]
uu masz

vodka
DATA: 04/02/2012 19:16
współczuję..i jak zderzenie z rzeczywistością, mnie to chyba w poniedziałek nie dobudzą, mam nadzieję, że bus nie przejedzie ;p tylko ja zapieprzam kilosa na przystanek ?

DobryChlopak
DATA: 04/02/2012 19:09
ja mam kilka jedynek na semestr a reszta dwoj. I ferie skończyłem tydzień temu. ^^

Shady
DATA: 04/02/2012 18:47
cześć smiley

HelloParty13
DATA: 04/02/2012 18:36
Uuu. Cienko a ja mam tylko 2 z matmy a reszta ok. smiley planuje miec na koniec roku z matmy 3 ale nie wiem czy mi wyjdzie smiley

vodka
DATA: 04/02/2012 17:37
to się ciesz, że jeszcze tydzień masz ;p matma to chyba jedyny przedmiot, z którego mam 3 na koniec, reszta dwóje ;]

HelloParty13
DATA: 04/02/2012 17:00
taa.. ja juz mam doła..;/ bo w ten poniedziałek będzie jeszcze tydzien do szkoly.. i znowu Maatma.. ;/

vodka
DATA: 04/02/2012 15:55
zazdroszczę wam, ja już w poniedziałek zapieprzam do szkoły -.- na samą myśl skaczę z radości

DobryChlopak
DATA: 04/02/2012 14:42
ja ferie w stu procentach wykorzystałemsmiley a

HelloParty13
DATA: 04/02/2012 13:26
byłem na dworze, aaale zimno!: D
baa.. chcę pływać nad jeziorem.. smiley i te nocne spotkania z kuplami i kolezankami ;d;d

E-chlopak.pl - portal chłopaków - porady dla nastolatków © 2007
Polityka prywatności