| Autor |
RE: Przyjaźń Damsko-Męska |
brylant123 Użytkownik
|
| Dodane dnia 28-01-2009 12:03 |
|
|
Jak większość tu wierze w taką przyjaźń. Mam przyjaciółkę od 9 lat. Choć czasem bywa trudno, inaczej niż w przyjaźni tych samych płci to za nic bym tej przyjaźni nie zamienił!.
|
|
| Autor |
Gracja Użytkownik
|
| Dodane dnia 23-02-2009 22:13 |
|
|
Ja również wierzę a taką przyjaźń. Ogółem to wierzę jeszcze w przeznaczenie, więc nie każda przyjaźń musi się kończyć miłościa.
Mam przyjaciela. Prawie trzy lata. Jest starszy ode mnie. Ma dziewczyne, z którą bardzo dobrze mu się układa. Czsami też palniemy do siebie: siostra, brat, kochanie, słonko. Jednak wiadomo, że z tego nic nie będzie. Gdy miał trudne chwile byłam przy nim ciągle. I jeśli wtedy nic nie zaszło, to nie wiem jaka sytuacja musiałaby się wydarzyć, aby coś było
|
|
| Autor |
Izzy Użytkownik
|
| Dodane dnia 14-04-2009 16:00 |
|
|
Ja wierzę. Mam takiego przyjaciela. Kiedy jemu podoba się jakaś dziewczyna - pomagam mu ją poderwać i odwrotnie. Zawsze mogę na nim polegać.  |
|
| Autor |
Ah te kobiety Użytkownik
|
| Dodane dnia 14-04-2009 20:22 |
|
|
Fajnie mam też koleżanki które by mi pomogły w takich sytuacjach ale niestety nikt z moich znajomych nie zna dziewczyny która teraz mi się podoba...
|
|
| Autor |
annasa Użytkownik
|
| Dodane dnia 24-04-2009 11:44 |
|
|
|
jest to możliwe tylko trzeba kogoś fajnego napotkać ^^ |
|
| Autor |
Sopel_AleToOna Użytkownik
|
| Dodane dnia 24-04-2009 17:36 |
|
|
taka przyjaźń istnieje. nie mam przyjaciółek. Mam za to dwóch najlepszych kumpli. Ufam im, oni mi też. Pomagamy sobie itd. i jest zaje^biscie |
|
| Autor |
italiano Użytkownik
|
| Dodane dnia 01-05-2009 20:59 |
|
|
ja osobiście kiedyś mam bardzo dużo przyjaciółek, z każdą inne doznania, dzięki temu nie jestem dziewicą od 5 lat. moje krocze na tym za bardzo nie ucierpiało, cały czas zażywam nabiał. rosną mi kości, wszystko jest duże, rośnie nawet zarost z którym nieustannie walcze, niczym Irak z Pakistanem.   
|
|