| Autor |
RE: Przyjaźń Damsko-Męska |
fluff_oO Użytkownik
|
| Dodane dnia 11-11-2008 19:21 |
|
|
Taa. Ale na początku wydają się nieatrakcyjne, a potem nagle poznają się głebiej i odkrywają w sobie 'to coś'. Myślę, że właśnie na tym to polega...
|
|
| Autor |
Bania Użytkownik
|
| Dodane dnia 11-11-2008 19:26 |
|
|
|
Pewnie tak , w każdym bądź razie taka przyjaciółka /przyjaciel jest dużo wart i warto mieć kogoś takiego jako przyjaciela nawet jeżeli jest to krótki okres czasu. |
|
| Autor |
SeksownyJeremiasz Użytkownik
|
| Dodane dnia 14-11-2008 18:54 |
|
|
Istnieje, ale jeżeli jeden z przyjaciół jest homo.
|
|
| Autor |
RE: RE:: |
PTanski Użytkownik
|
| Dodane dnia 20-11-2008 23:52 |
|
|
Taka przyjaźń możliwa, Czemu nie sam lubię taką przyjaźń
|
|
| Autor |
Matias Użytkownik
|
| Dodane dnia 21-11-2008 13:53 |
|
|
Ja powiem wam ze mam taka przyjaciolke,wychodzimy czasami pogadac o roznych sprawach czesto o naszych partnerach,co tam w zyciu slychac itp.zdradzamy sobie najsktytsze sekerety
ale wiecie istnieje taka przyjazn miedzy kobieta a facetem polegajaca na milosci bez zaobowiazan czyli w ta gre wchodzi seks
|
|
| Autor |
Raissa Użytkownik
Ostrzeżeń:1
|
| Dodane dnia 07-12-2008 19:56 |
|
|
Mam przyjaciół i płci męskiej i damskiej. Jednak nie wiem czemu jakoś tak zbabiej mi się gada z płcią męską szczególnie z przyjacielem. Pierw z kolesiem się nienawidziliśmy i zaczęła się ostra dyskusja potem oboje stwierdziliśmy że jesteśmy fajni, owa przyjaźń trwa ponad 2 lata. On wie o mnie a ja o nim praktycznie wszystko , najlepsze jest to ze on nie wygada niczego bo to nie baba. A wiemy wszyscy że zazwyczaj baby to plotkary i nie robi aluzji kłamiąc by mi przykrości nie zrobić.
|
|
| Autor |
Good_Morning Użytkownik
|
| Dodane dnia 07-12-2008 20:07 |
|
|
|
SeksownyJeremiasz napisał/a:
Istnieje, ale jeżeli jeden z przyjaciół jest homo.
Tu sie z Tobą nie zgodze np. ja jestem homo a mój przyjaciel jest hetero i jest we mnie zakochany. I gdzie tu przyjaźń? 
|
|