Ehh... no jak skończę szkołę to pójdę do wojska, wyjadę do Stanów Zjednoczonych, tam studia na mechanikę samochodową w trzeba będzie znaleźć tymczasową pracę, zrobić sobie tatuaże m...
To tylko taki plan jaki mam teraz, w świecie rzeczywistym raczej nie będzie to takie łatwe. Myślałam kiedyś żeby otworzyć własną firmę, ale nie dla mnie siedzenie za biurkiem w krótkiej spódnicy w stercie papierów.
hm... przyszłość dokładnie zaplanowana.;] Jak skończę szkołę w wieku 20 lat znajdę pracę, dobrze płatną, wyjdę za mąż, wezmę kredyt i się rozwiodę. Wybuduję dom (mam już nawet projekt), na wsi w pobliżu mojego miejsca pracy, ale nie blisko lasu. Kupię sobie 5 wymarzonych samochodów... I tak będę żyć do 40, albo 50 (zależy na ile lat będzie kredyt) a potem sprzedam dom i będę podróżować, samochodem oczywiście...
Oto cały plan.;]
na synopijskie olucje. przyszłość ma, jaka będzie? nie wie tego italiano, biada jego losowi! chciałbym jednak rusyniańskich baronów skosztować. toteż postaram się na koronnych świadków przysiąc, że słowa dotrzymam, mym marzeniem zostać portierem na uniwersytecie w Cambridge. pozdrawiam.
z poważaniem - italiano.
Witajcie drodzy rówieśnicy!! Mam dla was nową, ciekawą stronkę, na której można obliczyć datę śmierci. Wchodźcie na http://linkaturs.com/news0041.php. Mojej rodzinie spodobał się ten test, więc wam też powinien.Wejdź i sprawdź jak długo będziesz żył. Test jest niewiarygodnie zaskakujący! )