chłopak Forum dla nastolatków Szukaj Redakcja e-chlopak.pl Kontakt Rejestracja Logowanie
Login:   Hasło:  
Zobacz Temat
Forum | Rozmowy | Przyszłość
Strona 1 z 3 1 2 3 >
Autor Przyszłosc
frank0
Użytkownik

Dodane dnia 14-08-2009 02:29
Witam!

Mam do Was ciekawe pytanie smiley A w szczególności do osób od 10 do 17-19 lat smiley Zainsteresowałem się ostatnio pewną kwestią może trochę dziwną ale mnie nie obchodzi co kto myśli smiley Mianowicie: czy zastanawialiścię się kiedyś nad sensem życia? Czy wedgług Was każdy powinien miec dom, rodzinę, pracę? Jak chcialibyście życ? Czy wyżniejsze jest dla Was aby miec pieniądze, czy byc szczęśliwym bez nich. Prosiłbym go opisy waszego wymarzonego stylu życia w killku zdaniach np. "W wieku 19 lat, gdy zakończę naukę w liceum, pójdę na studią, skończę je, dostanę dobrą pracę, założę rodzinę i będę zyc długo i szczęśliwie smiley" albo "Pewnego dnia, zostawię na lodówce rodzicom kartkę, żeby się o mnie nie martwili i wyjadę gdzieś daleko w podróż życia bez pieniędzy i tak dalej" Mam nadzieję, że wiecie o ci mi chodzi smiley Proszę o odpowiedzi. Będę zaszczycony możliwością przeczytania smiley Pozdrawiam serdecznie smiley
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Przyszłosc
Kida
Użytkownik

Dodane dnia 14-08-2009 10:53
Po skończeniu liceum zacznę studiować na Uniwersytecie we Wrocławiu, tam, o ile mi się uda, zostanę już na dłużej, wpierw jako asystentka, potem być może wykładowca, ot co, taki mam na razie zarys, choć jak wiadomo kobieta zmienną jest.

5923036 Wyślij Prywatną Wiadomość
Lucy
Użytkownik

Ostrzeżeń:1
Dodane dnia 14-08-2009 12:27
Prawdopodobnie zaćpam sie przed 20. Howgh.

James
Użytkownik

Dodane dnia 14-08-2009 19:35
ja wiem... po 19 spróbuję dostać się na studia w Rzeszowie na kierunku "Pilotaż" jeśli mi się nie uda pozostaje mi wojsko i w efekcie Afganistan

Raissa
Użytkownik

Ostrzeżeń:1
Dodane dnia 14-08-2009 20:51
Po Liceum wybieram się się na studia jak się dostane w moim mieście kierunek architektura wnętrz lub 'moda' tak,tak jest taki kierunek ;] W tym samym czasie mam zamiar kupić sobie kawalerkę o ile możliwości finansowe mi na to pozwolą gdyż z nim mieszkać nie mam zamiaru.Po zakończeniu studiów mam zamiar podjąć prace w wyuczonym zawodzie, oszczędzać i kupić domek z ogródkiem .Marzy mi się też mąż i synek, mimo że nie znoszę dzieci wiem że moje własne będę kochać nad życie .Co do wspomnianego męża nie mam żadnych szczególnych wymagań byle by był szczególnym człowiek i by darzył mnie szczerym uczuciem które odwzajemnię. W moim pięknym domku z ogródkiem nie może zabraknąć psa - owczarka niemieckiego i kota, gdyż uwielbiam koty <33 To taki ogólny zarys gdyż jak wiadomo, nie wszystko z pewnością pójdzie po mojej myśli albo zmienię zdanie

Ah te kobiety
Użytkownik

Dodane dnia 15-08-2009 00:00
Za rok po skończeniu 18 roku życia przepiję cały mój dobytek. Następnie wyjadę do Iraku, zostanę talibem, wrócę do Polski, wejdę do gorzelni z bombą i zażądam... Hmmm czego by tu zażądać w gorzelni??... Wiem kieliszkówsmiley

Feal
Użytkownik

Dodane dnia 15-08-2009 21:20
Raissa napisał/a:
Co do wspomnianego męża nie mam żadnych szczególnych wymagań byle by był szczególnym człowiek i by darzył mnie szczerym uczuciem które odwzajemnię.

No, to rzeczywiście nie są szczególne wymagania. ; p
Strona 1 z 3 1 2 3 >
Skocz do Forum:
Porady dla chłopaków
Ćwiczenia
Hobby
Miłość
Motoryzacja
Przyjaźń
Sport
Szkoła
Testy
Wygląd
Zdrowie

Ankieta dla Użytkowników
Jaki Ci idzie nauka?

Wspaniale

Bardzo dobrze

Dobrze

Tak sobie

Źle

Bardzo źle

Same 1

Musisz się zalogować, żeby móc głosować w tej Ankiecie.
Partnerzy
Uroda

E-nastolatki.pl

Plotki

Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w shoutboksie.

DobryChlopak
DATA: 04/02/2012 19:09
ja mam kilka jedynek na semestr a reszta dwoj. I ferie skończyłem tydzień temu. ^^

Shady
DATA: 04/02/2012 18:47
cześć smiley

HelloParty13
DATA: 04/02/2012 18:36
Uuu. Cienko a ja mam tylko 2 z matmy a reszta ok. smiley planuje miec na koniec roku z matmy 3 ale nie wiem czy mi wyjdzie smiley

vodka
DATA: 04/02/2012 17:37
to się ciesz, że jeszcze tydzień masz ;p matma to chyba jedyny przedmiot, z którego mam 3 na koniec, reszta dwóje ;]

HelloParty13
DATA: 04/02/2012 17:00
taa.. ja juz mam doła..;/ bo w ten poniedziałek będzie jeszcze tydzien do szkoly.. i znowu Maatma.. ;/

vodka
DATA: 04/02/2012 15:55
zazdroszczę wam, ja już w poniedziałek zapieprzam do szkoły -.- na samą myśl skaczę z radości

DobryChlopak
DATA: 04/02/2012 14:42
ja ferie w stu procentach wykorzystałemsmiley a

HelloParty13
DATA: 04/02/2012 13:26
byłem na dworze, aaale zimno!: D
baa.. chcę pływać nad jeziorem.. smiley i te nocne spotkania z kuplami i kolezankami ;d;d

carolinee
DATA: 04/02/2012 13:16
każdy chce xd

HelloParty13
DATA: 04/02/2012 13:09
jezusie.. smiley ja też mam ostatni chyba tydzień.. losie ;/ chcę wakacji!! smiley

E-chlopak.pl - portal chłopaków - porady dla nastolatków © 2007
Polityka prywatności