| Autor |
Przyszłosc |
frank0 Użytkownik
|
| Dodane dnia 14-08-2009 02:29 |
|
|
Witam!
Mam do Was ciekawe pytanie A w szczególności do osób od 10 do 17-19 lat Zainsteresowałem się ostatnio pewną kwestią może trochę dziwną ale mnie nie obchodzi co kto myśli Mianowicie: czy zastanawialiścię się kiedyś nad sensem życia? Czy wedgług Was każdy powinien miec dom, rodzinę, pracę? Jak chcialibyście życ? Czy wyżniejsze jest dla Was aby miec pieniądze, czy byc szczęśliwym bez nich. Prosiłbym go opisy waszego wymarzonego stylu życia w killku zdaniach np. "W wieku 19 lat, gdy zakończę naukę w liceum, pójdę na studią, skończę je, dostanę dobrą pracę, założę rodzinę i będę zyc długo i szczęśliwie " albo "Pewnego dnia, zostawię na lodówce rodzicom kartkę, żeby się o mnie nie martwili i wyjadę gdzieś daleko w podróż życia bez pieniędzy i tak dalej" Mam nadzieję, że wiecie o ci mi chodzi Proszę o odpowiedzi. Będę zaszczycony możliwością przeczytania Pozdrawiam serdecznie  |
|
| Autor |
RE: Przyszłosc |
Kida Użytkownik
|
| Dodane dnia 14-08-2009 10:53 |
|
|
Po skończeniu liceum zacznę studiować na Uniwersytecie we Wrocławiu, tam, o ile mi się uda, zostanę już na dłużej, wpierw jako asystentka, potem być może wykładowca, ot co, taki mam na razie zarys, choć jak wiadomo kobieta zmienną jest.
|
|
| Autor |
Lucy Użytkownik
Ostrzeżeń:1
|
| Dodane dnia 14-08-2009 12:27 |
|
|
Prawdopodobnie zaćpam sie przed 20. Howgh.
|
|
| Autor |
James Użytkownik
|
| Dodane dnia 14-08-2009 19:35 |
|
|
ja wiem... po 19 spróbuję dostać się na studia w Rzeszowie na kierunku "Pilotaż" jeśli mi się nie uda pozostaje mi wojsko i w efekcie Afganistan
|
|
| Autor |
Raissa Użytkownik
Ostrzeżeń:1
|
| Dodane dnia 14-08-2009 20:51 |
|
|
Po Liceum wybieram się się na studia jak się dostane w moim mieście kierunek architektura wnętrz lub 'moda' tak,tak jest taki kierunek ;] W tym samym czasie mam zamiar kupić sobie kawalerkę o ile możliwości finansowe mi na to pozwolą gdyż z nim mieszkać nie mam zamiaru.Po zakończeniu studiów mam zamiar podjąć prace w wyuczonym zawodzie, oszczędzać i kupić domek z ogródkiem .Marzy mi się też mąż i synek, mimo że nie znoszę dzieci wiem że moje własne będę kochać nad życie .Co do wspomnianego męża nie mam żadnych szczególnych wymagań byle by był szczególnym człowiek i by darzył mnie szczerym uczuciem które odwzajemnię. W moim pięknym domku z ogródkiem nie może zabraknąć psa - owczarka niemieckiego i kota, gdyż uwielbiam koty <33 To taki ogólny zarys gdyż jak wiadomo, nie wszystko z pewnością pójdzie po mojej myśli albo zmienię zdanie
|
|
| Autor |
Ah te kobiety Użytkownik
|
| Dodane dnia 15-08-2009 00:00 |
|
|
Za rok po skończeniu 18 roku życia przepiję cały mój dobytek. Następnie wyjadę do Iraku, zostanę talibem, wrócę do Polski, wejdę do gorzelni z bombą i zażądam... Hmmm czego by tu zażądać w gorzelni??... Wiem kieliszków
|
|
| Autor |
Feal Użytkownik
|
| Dodane dnia 15-08-2009 21:20 |
|
|
|
Raissa napisał/a:
Co do wspomnianego męża nie mam żadnych szczególnych wymagań byle by był szczególnym człowiek i by darzył mnie szczerym uczuciem które odwzajemnię.
No, to rzeczywiście nie są szczególne wymagania. ; p |
|