| Autor |
RE: ♠ OCZEKIWANIE :) ♠ |
primrose Użytkownik
Ostrzeżeń:1
|
| Dodane dnia 10-05-2008 17:22 |
|
|
anulkaa napisał/a:
a ja wyczekuje imprezy na która mnie zaprosił ON! aaaah jestem taka szczęśliwa!!!!!    
trzymajcie kciuki!.
*a chciałam sie przez niego zabić .. ale jestem głupia;P Taaa??? A ja z ,,utęsknieniem'' czekam aż ,,mój ON'' do mnie przemówi, ale coś mi się wydaje, że sobie jeszcze poczekam................
|
|
| Autor |
Elodie Użytkownik
|
| Dodane dnia 10-05-2008 17:49 |
|
|
primrose napisał/a:
anulkaa napisał/a:
a ja wyczekuje imprezy na która mnie zaprosił ON! aaaah jestem taka szczęśliwa!!!!!    
trzymajcie kciuki!.
*a chciałam sie przez niego zabić .. ale jestem głupia;P Taaa??? A ja z ,,utęsknieniem'' czekam aż ,,mój ON'' do mnie przemówi, ale coś mi się wydaje, że sobie jeszcze poczekam................ 
Ooo.. a ja czekam, aż 'mój ON' zmądrzeje, dorośnie albo kupi sobie mózg. Jak narazie jest w liceum a zachowuje się jak dziecko w wieku przedszkolnym. Przykre.
|
|
| Autor |
primrose Użytkownik
|
| Dodane dnia 10-05-2008 19:58 |
|
|
Taaa??? To lepiej od ,,mojego NIEGO'' bo mój ,,ON'' zachowuje sie jakby był po 40, powaga jak skur#ys#n   
|
|
| Autor |
Ave Użytkownik
|
| Dodane dnia 10-05-2008 20:31 |
|
|
Ja pierdole.
Problemy na wagę życia macie niemalże.
|
|
| Autor |
Elodie Użytkownik
|
| Dodane dnia 10-05-2008 21:06 |
|
|
Mój nie.. zresztą, gość jest babiarz i imprezowicz, wydaje mu się, że musi być na okrągło w centrum uwagi.. dlatego zastosowałam metodę pt. 'Ignor'.
|
|
| Autor |
Bania Użytkownik
|
| Dodane dnia 10-05-2008 22:56 |
|
|
Boże, Boże
Wy załużcie klan 'Kobiet chcących Jego'
|
|
| Autor |
primrose Użytkownik
|
| Dodane dnia 11-05-2008 10:00 |
|
|
|
Sperman napisał/a:
Wy załużcie klan 'Kobiet chcących Jego' Ale żeś teraz dowalił A jak tam twoja ,,ONA'' spermanku???
|
|