| Autor |
RE: Nasze zdjecia. |
Superstar Użytkownik
|
| Dodane dnia 22-04-2010 21:40 |
|
|
|
wuxer napisał/a:
a co za tym idzie chyba większość tutejszych użytkowników to dzieci...
Nie powiedziałabym. Jestem z tego samego roku co ty. Nawet ciut starsza. To niczego nie zmienia. Ale mam prośbę- nie pisz ze tu są dzieci, bo nie wiesz, kto siedzi po drugiej stronie.
|
|
| Autor |
wuxer Użytkownik
|
| Dodane dnia 23-04-2010 06:43 |
|
|
Zrozumiał ktoś w ogóle co napisałem?
Likearockstar- Ja nie mam problemu z zakończeniem sporu i potrafię przyznać się do błędu.
Happy- dzieckiem można być w każdym wieku, to właśnie dojrzałość społeczna zmienia twoją rangę. Jak narazie nie widzę tutaj osoby, która pracuje, utrzymuje rodzinę. Także mam prośbę. Możecie czasami przeczytać co ktoś napisał, przemyśleć to, a dopiero potem celnie zwrócić mi uwagę? Naprawdę nie widzę potrzeby kłótni z jakąś osobą.
|
|
| Autor |
Superstar Użytkownik
|
| Dodane dnia 23-04-2010 14:21 |
|
|
Teraz to Ty nas nie rozumiesz. Wykręcasz sprawe do góry nogami, wmawiając nam, ze nie umiemy czytać.
|
|
| Autor |
wuxer Użytkownik
|
| Dodane dnia 23-04-2010 17:52 |
|
|
A jaka jest prawda jaśnie pani?
|
|
| Autor |
Superstar Użytkownik
|
| Dodane dnia 23-04-2010 19:58 |
|
|
Czytac umiemy. Ja umiem. Pytam sie co co chodzi z tym tematem.. Nikt go nie kontrolował. Wiec zadałam pytanie, ktore zadałam, a tutaj Ty dorzuciłeś swoje 3 grosze... Więc tak, napisałeś, ze wiekszosc użytkowników to dzieci.. Następnie gdy Ci to wypominam, zarzucasz, ze to ja cos źle przekręciłam... Itd.
Tak to wyglada jaśnie panie.
|
|
| Autor |
wuxer Użytkownik
|
| Dodane dnia 23-04-2010 21:03 |
|
|
Jaśnie pani się myli. Według mnie to było tak. Zrobiła się kłótnia między 2-3 użytkownikami więc ty "dyskretnie" chciałaś zmienić tor tematu na ten właściwy. Ja dodałem swoje 3 grosze chcąc sprawdzić twoją reakcję. Napisałem, że coś tam i ktoś tam ale nie było mowy o tym, że większość użytkowników to dzieci. Teraz ty mi zarzucasz, że coś tam i w ogóle. Sama nawet pewnie nie wiesz, że to co teraz robimy to jest ten właśnie dziecinny "atak" na drugą osobę. Ja się dalej nie bawię. This's not my fault.
|
|
| Autor |
Superstar Użytkownik
|
| Dodane dnia 24-04-2010 18:46 |
|
|
Z uwagi na twój wysoki poziom IQ- bez komentarza.
|
|