| Autor |
jak ważny jest wygląd |
Geniusz ZuA Użytkownik
|
| Dodane dnia 29-01-2012 21:48 |
|
|
moim zdaniem obie płcie nawet jeśli mówią że zwracają głównie uwagę na charakter to i tak najpierw patrzą na wygląd coprawda można się bardzo łatwo przyzwyczaić do przeciętnego wyglądu partnera jeśli ma fajny charakter ale nie zmienia to faktu że ludzie najpierw oceniają po wyglądzie, przynajmniej większość. Niby mężczyźni są wzrokowcami i tym możemy się zasłonić ale kobiety też chyba patrzą na wygląd równie tak bardzo jak mężczyźni, moim zdaniem wygląd nie powinien być taki ważny to wszystko przez media które robią nagonkę na to jak ma wyglądać piękno i w ogóle;/.
|
|
| Autor |
RE: jak ważny jest wygląd |
HelloParty13 Użytkownik
|
| Dodane dnia 30-01-2012 13:24 |
|
|
Racja!
Obie płcie zwracają na wygląd.... ;]
i tego nie odmienimy.. Przecież każda dziewczyna chcę mieć "Księcia z Bajki"... od małego te bajeczki demoralizują płeć przeciwną jak i nas...
|
|
| Autor |
amfce Użytkownik
|
| Dodane dnia 31-01-2012 19:52 |
|
|
|
z tym że kobietom podoba sie ohydny w stylu piegowaty z brzuchem, a mezczyznom podoba sie laska w stylu doskonała figura |
|
| Autor |
Geniusz ZuA Użytkownik
|
| Dodane dnia 31-01-2012 20:06 |
|
|
mężczyznom podobają się naturalne i szczere że tak to nazwę laski
|
|
| Autor |
HelloParty13 Użytkownik
|
| Dodane dnia 01-02-2012 11:14 |
|
|
racja!.. mi się takie podobają, anie jakieś wypudrowanie itp, co zmalują makijaż i są inne
|
|
| Autor |
Horny Użytkownik
|
| Dodane dnia 07-02-2012 18:31 |
|
|
|
z tym że kobietom podoba sie ohydny w stylu piegowaty z brzuchem
haha, gdzie to masz powiedziane ? ja tam nie gardzę, może jakiejś dziewczynie będzie się podobał piegowaty z brzuchem, ale Ty to mówisz, jakby zawsze tak było.
Hm, jeśli miałabym się wypowiedzieć odnośnie samego wyglądu, to przede wszystkim facet musi być zadbany, dla mnie to jest podstawa w tej kwestii. Nie potrzebuję ciacha, ważne, żeby było jedynie "ok" odnośnie wyglądu i miał świetny charakter. |
|
| Autor |
enamorado Użytkownik
|
| Dodane dnia 08-02-2012 10:33 |
|
|
|
Wiadomo, że w jakimś stopniu wygląd się na pewno liczy, bo pociąg fizyczny w związku powinien być, nie? :D Aczkolwiek wygląd nie powinien przysłonić charakteru, wiadomo, że on jest ważniejszy, bo co z tego, że chłopak będzie przystojny, ale idiota? |
|