| Autor |
Najpiękniejsza chwila w życiu |
Ahawa Użytkownik
Ostrzeżeń:20
|
| Dodane dnia 13-06-2009 00:28 |
|
|
Nie wiedziałam, gdzie to dodać, więc...
Jaka była Wasza najpiękniejsza chwila w dotychczasowym życiu?
|
|
| Autor |
RE: Najpiękniejsza chwila w życiu |
Lucy Użytkownik
Ostrzeżeń:1
|
| Dodane dnia 13-06-2009 00:49 |
|
|
Pierwszy odjazd.
Albo, żeby było mniej demoralizacyjnie - wtedy, kiedy okazało sie, że mnie i pare osób z klasy zamknięto przez pomyłke w fabryce Wedla. Nawpieprzaliśmy sie słodyczy jak świnie, a do plecaków zdążyliśmy upchać tyle, że starczyłoby na wykarmienie jakiegoś kraju trzeciego świata zanim znalazł nas ochroniarz 
Albo pierwsza jazda konna. W prawdzie miałam wtedy jakieś 4 lata, a koń tuż po usadzeniu mnie w siodle sie spłoszył i pogalopował do stajni w efekcie czego przypieprzyłam czołem o strop i zwaliłam sie na plecy prosto w uroczą kałuże, ale i tak było fajnie.
|
|
| Autor |
James Użytkownik
|
| Dodane dnia 13-06-2009 08:51 |
|
|
Pierwsze strzał z broni palnej w życiu.... miałem 6 lat i dziadek wziął mnie n polowanie, i dał mi strzelić ze sztucera ostrą amunicją. Rzuciło mną w jakieś krzaki (z kolcami) ale warto było się pociąć, żeby to poczuć 
Albo chwila kiedy zobaczyłem najpiękniejszą dziewczynę jaką w życiu widziałem... 
|
|
| Autor |
Ahawa Użytkownik
Ostrzeżeń:20
|
| Dodane dnia 16-06-2009 23:56 |
|
|
A moja najpiękniejsza chwila w życiu była, kiedy Maciek zaprosił mnie na randkę. Rany, pamiętam, jak byłam zaskoczona, jak się cieszyłam. Zaprosił mnie poprzez koleżanki, ale później potwierdził, że je do mnie przysłał. Ach...  Tego się nie zapomina.
|
|
| Autor |
Feal Użytkownik
|
| Dodane dnia 19-06-2009 21:39 |
|
|
|
Wejście na Rysy i powrót w chłodni z piwem. |
|