o qrde.. nom.
ja też już nie wiem co myśleć na ten temat..
W dzisiejszych czasach, już nie wiem czy może społeczeństwo liczyć na jakąkolwiek poprawe.. No bo przecież młodzież jest coraz bardziej zdemoralizowana..
Fakt, jesteś inny, niż reszta, ale nie Ty jeden. Więcej takich osób jest. Dobrze, że Cię do tego nie ciągnie nawet, niektóre dziewczyny potrafią to docenic i czasem nawet im to imponuje, a nie nabuzowani kolesie z fajką w gębie i puszką z piwa w ręku ;]
Jeśli o mnie chodzi, to mi to obojętne, czy pali, pije (byleby nie pił codziennie, bo by mi w jakiś alkoholizm popadł.) Byleby nie cpał! ;]
trochę dziwnie do tego podchodzisz. Myślisz, że jak nie palisz, nie pijesz i nie ćpasz to jesteś jakimś odludkiem ? no proszę Cię, jest wiele takich ludzi. Niektóre dziewczyny ciągnie to tych co piją, palą itd. ale ja osobiście wolałabym mieć chłopaka "czystego", że tak powiem. I dobrze, że taki jesteś.
WIĘC JESTES NORMALNYM CHŁOPAKIEM WIĘKSZĄŚĆ WŁAŚNIE NIE ZACHOWUJE SIĘ NIE KULTULARNIE.... MOIM ZDANIEM JUŻ TAKICH CHŁOPAKÓW NIE MA KTÓRZY ZACHOWUJĄ SIĘ TAK JAK TY WIĘC BĄDZ
SOBĄ