| Autor |
Bieganie |
Ignorant Użytkownik
|
| Dodane dnia 19-08-2011 15:16 |
|
|
Zastanawiam się czy biegacie i czy to lubicie. Nie chodzi mi o takie, kiedy ucieka wam autobus i biegniecie, tylko takie "sportowe", zaplanowane. 
Ja za bardzo wysportowany nie jestem, ale zacząłem ostatnio biegać i jestem zadowolony. 
A więc biegacie? ;p |
|
| Autor |
RE: Bieganie |
Geniusz ZuA Użytkownik
|
| Dodane dnia 19-08-2011 15:50 |
|
|
a biegam. W gimnazjum mniej biegałem niż wcześniej. Biegam sporadycznie kiedy mam ochotę, ja jestem raczej w miarę wysportowany przez to d ćwicze parkour nie lubię biegać na prostych drogach tylko przez różne przeszkody płoty, budynki itd
|
|
| Autor |
Ignorant Użytkownik
|
| Dodane dnia 19-08-2011 15:52 |
|
|
|
Ja nie dałbym rady przez przeszkody. Zaraz bym się wywalił i znając mnie zrobił coś sobie ;p |
|
| Autor |
Geniusz ZuA Użytkownik
|
| Dodane dnia 19-08-2011 16:23 |
|
|
ja sobie ciągle coś robię
|
|
| Autor |
Ignorant Użytkownik
|
| Dodane dnia 19-08-2011 19:01 |
|
|
i jak się z tym czujesz? ;p
Ja nie lubię sobie niczego robić. To niezbyt przyjemne... |
|
| Autor |
Geniusz ZuA Użytkownik
|
| Dodane dnia 19-08-2011 21:50 |
|
|
miałem 3 razy gips ma ręce, kilka szfów, i masę siniaków i stłuczeń, pęknięcie błony bębenkowej, przesunięcie szczęki i inne ale póki co czuje się dobrze aktualnie mam jedną dziure w nodze co mnie boli bo nadepnalem ma coś ostrego w wodzie i było dużo krwi xD
|
|
| Autor |
vodka Użytkownik
|
| Dodane dnia 20-08-2011 00:34 |
|
|
|
Biegam codziennie wieczorem, dobra nie codziennie, bo czasami mi się nie chce : D od 3 lat po kilka kilosów. Tak wgl to zaczęłam jeździć na zawody już od I klasy podstawówki. |
|