| Autor |
RE: Poznajmy się II |
Geniusz ZuA Moderator
|
| Dodane dnia 18-11-2011 16:45 |
|
|
ja się wstydzę na tym forum siedzieć w domu przez to logo jeszcze ktoś pomyśli że siedze na jakimś gej forum albo coś
|
|
| Autor |
bezwarunkowa Użytkownik
|
| Dodane dnia 18-11-2011 17:48 |
|
|
|
Bardziej tego nowocześniejszego rapu słucham ;d Małpa, Małolat, Sobota .. |
|
| Autor |
Geniusz ZuA Moderator
|
| Dodane dnia 18-11-2011 20:47 |
|
|
aha x.X ja takiego czegoś nie słucham nie mógłbym się przemoc na takie coś. Wolę klasykę taką jak stare wwo, fenomen, paktofonika, kaliber, peja, 52 dębiec, molesta... I dobre śląskie klimaty oczywiście nie mówię tu o grubsonie x.X.
|
|
| Autor |
Bysiek Użytkownik
|
| Dodane dnia 18-11-2011 22:43 |
|
|
Pierwsze kroki na kolejnym już forum. Standardowo niżej podam tylko kilka ogólnych informacji z nadzieją, że znajdzie się ktoś kto mile odpowie na moje przyjście. Tak więc zaczynam:
Jestem Artur (choć naprawdę wolę "Bysiek" - poza domem oczywiście). Mój wiek przekroczył już 17 nudnych lat i wygląda na to, że przede mną kolejne równie nudne czasy. Na to forum przychodzę w celu... No właśnie. Przychodzę tu bez celu. Po prostu lubię fora jak i pisanie na nich. Czasami zdarzy się, że kogoś poznam co jest bardzo fajne
Uczę się w 2-giej klasie technikum o profilu Technologa Żywności (minąłem się z powołaniem jak na razie). Interesuje mnie muzyka (jak większość), dobre filmy, fotografia...
Ups, rozpisałem się. Więcej o sobie napiszę z każdą odpowiedzią teraźniejszych użytkowników forum i ich potencjalnymi pytaniami.
Tak więc jeszcze raz witam!
P.S. Zgubiłem się na samym początku i nie wiedziałem czy nowy temat czy nie, więc ciągnę ten...  |
|
| Autor |
vodka Użytkownik
|
| Dodane dnia 19-11-2011 00:08 |
|
|
Cześć Artur :>
Mam siostrę na żywieniówce i też chyba się minęła z powołaniem : D
Jakiej muzyki słuchasz tak wgl ?
|
|
| Autor |
Geniusz ZuA Moderator
|
| Dodane dnia 19-11-2011 09:06 |
|
|
yO . Trafiłes na niewłaściwe forum, tu jest nudno
|
|
| Autor |
Bysiek Użytkownik
|
| Dodane dnia 19-11-2011 09:44 |
|
|
Vodka: z muzyką u mnie różnie. Praktycznie wszystko co wpadnie w ucho. Głównie jednak jeden wykonawca - Nickelback ;p
DobryChlopak: Nudno czyli pusto? To dobrze, będę miał większą siłę przebicia  |
|