| Autor |
Jaki macie/polecacie telefon komórkowy |
Bylux Użytkownik
|
| Dodane dnia 09-11-2009 23:04 |
|
|
Ja mam Nokie E51 i bardzo ją polecam osobo, które chcą mieć dobry internet w telefonie kosztem aparatu. 
Ja mam aparat tylko 2 Mpix ale za to mam lustrzankę więc mi to obojętne czy jest aparat w telefonie czy go nie ma. telefon posiada funkcję WiFi. Mogę połączyć się do każdej nie zabezpieczonej sieci za darmo 
|
|
| Autor |
RE: Jaki macie/polecacie telefon komórkowy |
James Użytkownik
|
| Dodane dnia 10-11-2009 19:15 |
|
|
Ja posiadam Motorole U9, bardzo fajna, dobry aparat, ma klapkę... ogólnie polecam
|
|
| Autor |
DrMentor Użytkownik
|
| Dodane dnia 11-11-2009 00:52 |
|
|
A ja mam hardcorowa wersje SE w610i xD Telefon jest poreczny i wygodny, ale nie polecam go nikomu, kto slucha muzyki na glosniku Harczy i do tego jest cichy.
|
|
| Autor |
Dybuk Użytkownik
|
| Dodane dnia 11-11-2009 10:10 |
|
|
Ja mam siemensa c65 przerobionego na SL65 i spisuje sie swietnie jeszcze mnie nie zawodzi jak innych ;]
|
|
| Autor |
Blaugrana Użytkownik
|
| Dodane dnia 11-11-2009 20:40 |
|
|
Bylux, właśnie zastanawiam się nad kupnem Nokii E51 i chciałam spytać, czy ma MP3? i czy muzyka w miarę ładnie jest słyszalna ?
ja od prawie 3 lat męczę się z Nokią 6103 i niedługo będzie koniec umowy. ojoj, kiepściutka, nie polecam.
|
|
| Autor |
Bylux Użytkownik
|
| Dodane dnia 12-11-2009 16:54 |
|
|
Blaugrana napisał/a:
Bylux, właśnie zastanawiam się nad kupnem Nokii E51 i chciałam spytać, czy ma MP3? i czy muzyka w miarę ładnie jest słyszalna  ?
ja od prawie 3 lat męczę się z Nokią 6103 i niedługo będzie koniec umowy. ojoj, kiepściutka, nie polecam.
Nokia E51 jest telefonem biznesowym. Jeżeli zależy ci na dobrym internecie itp. To warto go kupić. MP3 są. Muzyka jest dobrze słyszalna ale bateria szybko sie wyczerpuje jak często go używam wpisz w google Nokia E51 i poszukaj opini o niej.
Też miałem Nokię 6103 i jak na obecne czasy jest to stary model. 
|
|
| Autor |
sica Użytkownik
|
| Dodane dnia 24-11-2009 22:27 |
|
|
Ja mam nokie6300 jestem z niej zadowolona ale jednak wolała bym coś nowszego w sumie jak kazdy inny człowiek P
|
|