| Autor |
Biblia z American Pie... |
mrbillie Użytkownik
|
| Dodane dnia 25-12-2010 18:46 |
|
|
Na samym początku chciałem powiedzieć że nie jestem psychopatą..;p
Interesuje kogoś biblia z serii filmów "American pie"..?? ;d Uważam że samo jej wydanie jest nierealne i wgl...ale czy nie można założyć strony internetowej która byłaby internetową wersją księgi miłości..?? Wiele nastolatków na różnych forach pyta się jak dogodzić dziewczynie itp mają wiele pytań na które mógłby odpowiedzieć tego typu serwis. Na forach są zazwyczaj wyśmiewani przez osoby które chcą się dostać na mistrzów.
Czy ktoś byłby interesowany współtworzeniem takiej strony..?? Proszę o odpowiedzi pod tematem  |
|
| Autor |
RE: Biblia z American Pie... |
James Użytkownik
|
| Dodane dnia 25-12-2010 21:27 |
|
|
Szczerze mówiąc jest tyle sposobów na dogodzenie dziewczynie ile jest dziewczyn. Równie dobrze możesz się wziąć na spisanie wszystkich słów we wszystkich językach które kiedykolwiek były używane
|
|
| Autor |
mrbillie Użytkownik
|
| Dodane dnia 25-12-2010 21:44 |
|
|
Ale pewne teksty są pomocne... oczywiście że każda dziewczna lubi co innego..ale chodzi mi o nakierowanie. Wiele osób nie ma o tym zielonego pojęcia...a kiedy poznają parę technik sami będą wiedzieli co lubi wybranka  |
|
| Autor |
Kraab Administrator
|
| Dodane dnia 25-12-2010 21:54 |
|
|
|
Oj mrbillie założyłbym, ale nie mam zwykle dużo czasu. A tak w ogóle w jakim programie chciałbyś ją zaprogramować (Notatniku czy w jakimś bardziej zaawansowanym?) |
|
| Autor |
Oskar Super Administrator
|
| Dodane dnia 02-01-2011 12:33 |
|
|
|
Nie ten dział. Przenoszę do elektronika. |
|
| Autor |
Mlody Użytkownik
|
| Dodane dnia 02-01-2011 13:15 |
|
|
|
mrbillie ja sie na to pisze ;] moge zrobić stronke na cba lub coś podobnego ;] Mam to opanowane xD |
|
| Autor |
HelloParty13 Użytkownik
|
| Dodane dnia 02-01-2011 15:38 |
|
|
|
Pewnie już takie strony zostały założone tylko są nie wypromowanie. to trzeba czasu na taką stronę i trzeba ostro wybulić bo na darmowej stronie nie ma sensu zrobienie takiej strony.. |
|