| Autor |
Duchy, kosmici, zycie pozaziemskie?? |
DrMentor Użytkownik
|
| Dodane dnia 11-11-2009 15:18 |
|
|
No wiec, jak w temacie, co sadzicie o duchach, kosmitach itd. Jest wiele teorii na ten temat, jednak sa ze sboa sprzeczne, niektore nawet wydaja sie byc wiarygodne;] Zapraszam do dyskusji.
|
|
| Autor |
RE: Duchy, kosmici, zycie pozaziemskie?? |
Raissa Użytkownik
Ostrzeżeń:1
|
| Dodane dnia 11-11-2009 22:09 |
|
|
totalna bzdura
|
|
| Autor |
DrMentor Użytkownik
|
| Dodane dnia 11-11-2009 22:12 |
|
|
A skad masz ta pewnosc;p Osobiscie jestem ateista, ale co do istnienia obcych jestem przekonany w 100% 
|
|
| Autor |
Raissa Użytkownik
Ostrzeżeń:1
|
| Dodane dnia 11-11-2009 22:13 |
|
|
ja w nic nie wierze
|
|
| Autor |
DrMentor Użytkownik
|
| Dodane dnia 11-11-2009 22:14 |
|
|
Jak wiekszosc spoleczenstwa;P Ale to nie realne, ze z posrod miliadrow galaktyk, jestesmy tylko my.
|
|
| Autor |
Blaugrana Użytkownik
|
| Dodane dnia 11-11-2009 22:23 |
|
|
nawet, jeżeli istnieją jakieś żyjątka w innych galaktykach czy układach planetarnych [a nie ukrywam, chciałabym poznać 'ufoludka' ;p], raczej nie jest nam dane poznanie ich. problemem jest dystans. nawet, jeżeli poruszałyby się z prędkością światła, nie byłyby w stanie dotrzeć na czas, zajęłoby to im setki lat [a nawet tysięcy].
a jestem niemal na 100% pewna, że istnieją takie planety jak Ziemia, choćby znajdowały się strasznie daleko od nas.
jestem osobą wierzącą, w duchy się nie bawię [bo nie przeszkadzam zmarłym duszom w odpoczywaniu], ale obcy fascynowali mnie od dawna .
|
|
| Autor |
DrMentor Użytkownik
|
| Dodane dnia 11-11-2009 22:26 |
|
|
A moze mieszkaja tacy w ktorejs z pobliskich galaktyk? Moze sa od nas inteligetniejsi i szykuja sie do podboju naszej planety? xD
Zreszta, co sadzicie o koncu swiata, i ktora teoria jest dla was najbardziej prawdopodobna;P
|
|