| Autor |
RE: Czy mieliście kiedyś stycznośćz czymś pozaziemskim/Jakieś doświadczenie wizje? |
Yumi Użytkownik
|
| Dodane dnia 16-12-2010 21:45 |
|
|
tiaaa soczek pomarańczowy
Ale nie no serio tak miałam...
W sumie to jakoś nie wracam do tego... Bo nie chce. 
Heh chciałabym zobaczyć jak 11 latek powala 5 licealistów-Widok:Bezcenny 
Pogratulować siły |
|
| Autor |
RE: Czy mieliście kiedyś stycznośćz czymś pozaziemskim/Jakieś doświadczenie wizje? |
Nadin114 Użytkownik
|
| Dodane dnia 16-12-2010 21:49 |
|
|
W snach widzę przyszłość ale moją raz test widziałam ale odp nie pamiętałam  |
|
| Autor |
HelloParty13 Użytkownik
|
| Dodane dnia 17-12-2010 13:58 |
|
|
ja nie miałem żadnych snów proroczych ani czegoś paranormalnego.... kiedyś to raz przeczułem, że mój kumpel dostanie 1 z matmy |
|
| Autor |
Raija Moderator
|
| Dodane dnia 19-12-2010 14:19 |
|
|
ja się kiedyś nad morzem nieźle przestaraszyłam, bo szłam brzegiem morza nagle podeszła do mnie jakaś dorsła kobieta zaczęła coś nawijać o tym żebym weszła do wody bo ciepła (była lodowata), zaraz po tym mama mnie zawołama, więc chciałam się pożegnać z kobietą, ale jej już nie było. niegdzie w promieniu 300m, a nie mogła zrobić więcej w 3 sekundy. 
|
|
| Autor |
HelloParty13 Użytkownik
|
| Dodane dnia 19-12-2010 16:15 |
|
|
hmmm.... może to był duch, ale ja nie wieże w takie coś... tylko gdzieś czytałem coś podobnego, że dziewczyna też spotkała kogoś odkręciła się do tyłu a już jego nie było... jeszcze opowiadała, że to była chyba ulica czy coś takiego... |
|
| Autor |
Spidi Użytkownik
|
| Dodane dnia 24-12-2010 00:28 |
|
|
|
Ja kiedys tuz, kilka lat temu kiedy moj dziadek umieral tuz przed jego smiercia moja rodzina odwiedizla go w szpitalu bezemnie a ja nie wiem skad widzalem jego twarz mowiaca dokladnie to samo co mowil mojej babci...w tym samym momencie ja bylem w domu a wszystcy w szpitalu okolo 60km dalej! A tuz po Jego smierci tak ze 2-3 ja z babcia siedzielismy w pokoju w milczeni u rozmawialismy o dziadku nagle w kuchni, tuz za korytarzem dzwi sie otworzyly i swiatlo w kuchni sie zapalilo, poszlem je zgasic a kiedy wrocilem usiadlem kolo babci i co swiatlo sie zapalilo znowu,i znowu poszlem je zgasic i tak okolo 3-4 razy potem babcia powiedziala ze to jest ulubione miejscie mojego dziadka(kuchnia) i zawsze jak tam siedzial to zapalal swiatlo... |
|
| Autor |
wojtek9a Użytkownik
|
| Dodane dnia 24-01-2011 21:04 |
|
|
Tato opowiadał mi że jak mój jakiś daleki wujek malował czyjś dom to pospadały kwiatki z parapetu, a za 15 min ktoś przyszedł i powiedział, że jego matka umarła! Innym razem moja prababcia robiła na kołowrotku i nagle ktoś wszedł, a po spódnicy zobaczyła, że to jej zmarła matka.
|
|