| Autor |
Coś dla pań: Idealny mężczyzna |
Raissa Użytkownik
Ostrzeżeń:1
|
| Dodane dnia 22-11-2009 22:40 |
|
|
A więc skoro na naszym forum bywa także i płeć piękna opisujcie jaki jest was ideał/typ faceta 
|
|
| Autor |
RE: Coś dla pań: Idealny mężczyzna |
Raissa Użytkownik
|
| Dodane dnia 22-11-2009 22:47 |
|
|
Ja jestem dość dziwna typuje w draniach w polewie z drania i z draniowym nadzieniem.Facet musi być chamski, sarkastyczny posiadać też tzn kompleks boga pić dobry alkohol, leczyć swoje chore ambicje wyrywaniem lasek na dodatek uprawiać sporty lecz wszystko oprócz: piłki nożnej, sztuk walki i tańca gdyż to ewidentnie do wybranka mego serca by nie pasowało. Owy ideał musi emanować męskość: kilkodniowy zarost, owłosienie (może tylko depilować pachy) lekko zarysowane mięśnie, silne ramiona i ogromne dłonie.Wspomnę też że wszelkie talenty od rysunku poprzez muzykę są jak najbardziej wskazane. Dodam też że mam słabość do napalonych erotomanów którzy nie szanują mało urodziwych dziewczyn. Tak,tak ja naprawdę takich facetów uwielbiam i nieprawdopodobnie mnie takie typki kręcą gdyż moim największym problemem jest wpadanie w toksyczne znajomości.
|
|
| Autor |
nikczemna Użytkownik
|
| Dodane dnia 23-11-2009 20:52 |
|
|
Zimny drań,czuły i kochający,męski..żeby miał to coś pociągającego w sobie ten blysk w oku,i koniecznie starszy tak od 20-28 .Musi lubić sex i być otwarty,mieć poczucie humoru.ostry...twarda sztuka lubie zagadki a taki facet mi sie nie znudzo bo to wyzwanie  
|
|
| Autor |
Raissa Użytkownik
|
| Dodane dnia 23-11-2009 21:08 |
|
|
zimny drań nie może być czuły gdyż to są generalnie przeciwieństwa
|
|
| Autor |
Sylwia_ Użytkownik
|
| Dodane dnia 23-11-2009 21:22 |
|
|
Raissa,niegdyś ja mialam to samo.Przyznam,jest to pociągające i to bardzo..Ideał oczywiscie pozostaje gdzies tam w głębi,ale mój obecny chłopak jest słodkim miśkiem,jest mi z nim dobrze juz 1,5 roku i nie zamierzam go zmieniac na zadnego zimnego drania ;]
|
|
| Autor |
Raissa Użytkownik
|
| Dodane dnia 23-11-2009 21:29 |
|
|
|
Sylwia_ napisał/a:
Raissa,niegdyś ja mialam to samo.Przyznam,jest to pociągające i to bardzo..Ideał oczywiscie pozostaje gdzies tam w głębi,ale mój obecny chłopak jest słodkim miśkiem,jest mi z nim dobrze juz 1,5 roku i nie zamierzam go zmieniac na zadnego zimnego drania ;]
Tak tylko ja nie potrafię nawet kręcić z miłymi facetami, może mi przejdzie może nie ale nic mnie tak nie kręci jak zakochany w sobie facet z owłosioną klatą o którego muszę się starać bo wiem że jest na niego wiele kandydatek ale on chce mnie
|
|
| Autor |
within Użytkownik
|
| Dodane dnia 15-01-2010 19:56 |
|
|
hm .. dla mnie spokojny blondyn ; )
ładne oczy , dobrze ubierający się. ; p
może mieć kaloryferek ; DD |