chłopak Forum dla nastolatków Szukaj Redakcja e-chlopak.pl Kontakt Rejestracja Logowanie
Login:   Hasło:  
Zobacz Temat
Forum | Rozmowy | Chłopcy
Strona 1 z 4 1 2 3 4 >
Autor Zastanawiam się czy podobam się chłopakowi starszemu o rok ode mnie ? Bardzo proszę o rady
mow szeptem
Użytkownik

Dodane dnia 29-10-2011 17:43
Może was to irytować, bo zadaję o nim pytanie któryś raz,ale dla mnie to ważne. Niedawno podobał mi się taki chłopak o rok starszy ode mnie. Patrzył na mnie, bo nawet przyjaciółka i koleżanka mi mówiły, było dużo takich sytuacji nawet jego kolega z klasy czasami na mnie zerkał. Zaprosiłam go na fb,ale napisał czy znamy się,więc olałam go. W poniedziałek jak przechodziłam przed pierwszą lekcją, on stał pod szafkami tyłem i odwrócił się spojrzał na mnie, Wczoraj znowu jak szłam po schodach na górę, on już był tam zerkał na mnie, ja szłam na ławkę z koleż. on siedział blisko, zerkał, odwróciłam się do koleżanki ( patrząc na nią widziałam jego) i zerkał w stronę naszych ławek lub na korytarz . Już nie wiem o co może mu chodzić ; /Wczoraj widziałam jak patrzy. Siedziałam na boisku on stał z kolegą przy pani byli blisko, odwrócił się na mnie i na koleżanki. Wczoraj też zerkał. Jak stałam pod szafką i wyciągałam torbę, on szedł po schodach ( miał widok na nasze szafki) patrzył, bo podniosłam głowę spojrzałam w tamta stronę a on szedł z kolegą i patrzył na szafki gdzie byłam. Potem stał na holu, ja byłam blisko na ławce to w pewnym momencie spojrzał w tą stronę. Wczoraj nie widziałam aby patrzył się na mnie .
Jeśli podobam się dlaczego olewał mnie wczoraj?
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Zastanawiam się czy podobam się chłopakowi starszemu o rok ode mnie ? Bardzo proszę o rady
Geniusz ZuA
Użytkownik

Dodane dnia 29-10-2011 21:06
ale masz problemy-.< za to mogę dodać że w plusie masz tanie rozmowy na stacjonarne i na kartę.

Autor RE: Zastanawiam się czy podobam się chłopakowi starszemu o rok ode mnie ? Bardzo proszę o rady
HelloParty13
Użytkownik

Dodane dnia 29-10-2011 22:05
tenjedyny ma racje, chyba jak się tobą interesuję to jest okej.. Olewał Cię, bo pewnie się wstydzi tak jest z chłopakami.
Geniusz ZuA
Użytkownik

Dodane dnia 29-10-2011 22:32
pewnie myśli o tobie od dawna, a to na fejsbuku było tylko dlatego żeby to ukryć bo się wstydzi pewnie mu się nie lada podobasz.... Takie trudne do zrozumienia?

mow szeptem
Użytkownik

Dodane dnia 30-10-2011 09:08
Tylko chciałam się upewnić, żeby nie zrobić z siebie debila przed nim i jego kolegami. Ale dziękuję ; )
HelloParty13
Użytkownik

Dodane dnia 30-10-2011 09:16
raczej, debilkę? : )
nmzc. od tego jesteśmy, a tak na marginesie to Powodzenia! ;]
mow szeptem
Użytkownik

Dodane dnia 30-10-2011 13:07
ee zapomniałam dodac do tego,że kiedyś napisałam do niego na nk,ale nic z tym nie zrobił..
Strona 1 z 4 1 2 3 4 >
Skocz do Forum:
Porady dla chłopaków
Ćwiczenia
Hobby
Miłość
Motoryzacja
Przyjaźń
Sport
Szkoła
Testy
Wygląd
Zdrowie

Ankieta dla Użytkowników
Jaki Ci idzie nauka?

Wspaniale

Bardzo dobrze

Dobrze

Tak sobie

Źle

Bardzo źle

Same 1

Musisz się zalogować, żeby móc głosować w tej Ankiecie.
Partnerzy
Uroda

E-nastolatki.pl

Plotki

Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w shoutboksie.

Geniusz ZuA
DATA: 15/05/2012 22:11
w moim mieście są tunele

Przemek23501
DATA: 15/05/2012 13:22
Siemanko ma ktoś z was tunele ?

Geniusz ZuA
DATA: 09/05/2012 22:35
xd

Geniusz ZuA
DATA: 09/05/2012 22:35
vodka odpisałem na pw;*

Geniusz ZuA
DATA: 09/05/2012 22:31
on chyba w moim wieku jest;>

HelloParty13
DATA: 08/05/2012 19:03
wlasnie.. smiley bo ma 17.. smiley ale chyba już 18ma.. :] a zresztą nie wiem..

Geniusz ZuA
DATA: 08/05/2012 08:20
ignorant ja byłem tu długo i hp miał zieloną rangę a wiek nic tu nie ma do rzeczy bo sam Oskar jest niepełnoletnismiley

Ignorant
DATA: 07/05/2012 20:38
no ale mówisz, że był wcześniej, a ja go pamiętam jako zwykłego moda (no, może nie takiego zwykłego, globalnego). Czemu przestał pełnić funkcję i teraz ją objął na nowo?

HelloParty13
DATA: 07/05/2012 20:29
nie wiem... później Oskar wszedł..i go mianował;]

Ignorant
DATA: 07/05/2012 20:25
\o/
I jak to się stało, że Kadej dopiero teraz został na nowo admem?

E-chlopak.pl - portal chłopaków - porady dla nastolatków © 2007
Polityka prywatności