| Autor |
Zastanawiam się czy podobam się chłopakowi starszemu o rok ode mnie ? Bardzo proszę o rady |
mow szeptem Użytkownik
|
| Dodane dnia 29-10-2011 17:43 |
|
|
Może was to irytować, bo zadaję o nim pytanie któryś raz,ale dla mnie to ważne. Niedawno podobał mi się taki chłopak o rok starszy ode mnie. Patrzył na mnie, bo nawet przyjaciółka i koleżanka mi mówiły, było dużo takich sytuacji nawet jego kolega z klasy czasami na mnie zerkał. Zaprosiłam go na fb,ale napisał czy znamy się,więc olałam go. W poniedziałek jak przechodziłam przed pierwszą lekcją, on stał pod szafkami tyłem i odwrócił się spojrzał na mnie, Wczoraj znowu jak szłam po schodach na górę, on już był tam zerkał na mnie, ja szłam na ławkę z koleż. on siedział blisko, zerkał, odwróciłam się do koleżanki ( patrząc na nią widziałam jego) i zerkał w stronę naszych ławek lub na korytarz . Już nie wiem o co może mu chodzić ; /Wczoraj widziałam jak patrzy. Siedziałam na boisku on stał z kolegą przy pani byli blisko, odwrócił się na mnie i na koleżanki. Wczoraj też zerkał. Jak stałam pod szafką i wyciągałam torbę, on szedł po schodach ( miał widok na nasze szafki) patrzył, bo podniosłam głowę spojrzałam w tamta stronę a on szedł z kolegą i patrzył na szafki gdzie byłam. Potem stał na holu, ja byłam blisko na ławce to w pewnym momencie spojrzał w tą stronę. Wczoraj nie widziałam aby patrzył się na mnie .
Jeśli podobam się dlaczego olewał mnie wczoraj? |
|
| Autor |
RE: Zastanawiam się czy podobam się chłopakowi starszemu o rok ode mnie ? Bardzo proszę o rady |
Geniusz ZuA Użytkownik
|
| Dodane dnia 29-10-2011 21:06 |
|
|
ale masz problemy-.< za to mogę dodać że w plusie masz tanie rozmowy na stacjonarne i na kartę.
|
|
| Autor |
RE: Zastanawiam się czy podobam się chłopakowi starszemu o rok ode mnie ? Bardzo proszę o rady |
HelloParty13 Użytkownik
|
| Dodane dnia 29-10-2011 22:05 |
|
|
|
tenjedyny ma racje, chyba jak się tobą interesuję to jest okej.. Olewał Cię, bo pewnie się wstydzi tak jest z chłopakami. |
|
| Autor |
Geniusz ZuA Użytkownik
|
| Dodane dnia 29-10-2011 22:32 |
|
|
pewnie myśli o tobie od dawna, a to na fejsbuku było tylko dlatego żeby to ukryć bo się wstydzi pewnie mu się nie lada podobasz.... Takie trudne do zrozumienia?
|
|
| Autor |
mow szeptem Użytkownik
|
| Dodane dnia 30-10-2011 09:08 |
|
|
|
Tylko chciałam się upewnić, żeby nie zrobić z siebie debila przed nim i jego kolegami. Ale dziękuję ; ) |
|
| Autor |
HelloParty13 Użytkownik
|
| Dodane dnia 30-10-2011 09:16 |
|
|
raczej, debilkę? : )
nmzc. od tego jesteśmy, a tak na marginesie to Powodzenia! ;] |
|
| Autor |
mow szeptem Użytkownik
|
| Dodane dnia 30-10-2011 13:07 |
|
|
|
ee zapomniałam dodac do tego,że kiedyś napisałam do niego na nk,ale nic z tym nie zrobił.. |
|