| Autor |
RE: Zastanawiam się czy podobam się chłopakowi starszemu o rok ode mnie ? Bardzo proszę o rady |
nirvanalove Użytkownik
|
| Dodane dnia 07-11-2011 18:06 |
|
|
może ci się wydawało ?
|
|
| Autor |
RE: Zastanawiam się czy podobam się chłopakowi starszemu o rok ode mnie ? Bardzo proszę o rady |
Geniusz ZuA Użytkownik
|
| Dodane dnia 07-11-2011 20:19 |
|
|
co się wydawało?
|
|
| Autor |
mow szeptem Użytkownik
|
| Dodane dnia 07-11-2011 20:35 |
|
|
|
Im chodzi,że wydywało mi się,że patrzy,ale tak nie było, kilka ray się okręcił tak, były takie 2-3 przypadki. |
|
| Autor |
nirvanalove Użytkownik
|
| Dodane dnia 07-11-2011 21:44 |
|
|
... dla ciebie ładna, dla niego nie. gusta i guściki ;d
|
|
| Autor |
shrek Użytkownik
|
| Dodane dnia 08-11-2011 02:41 |
|
|
Pogadaj z nim i tyle czas ucieka a zyje sie tylko jeden raz. Proponuje sie wyluzowac, sa rozne sposoby na chil out ja bym zajaral i sie napil to dodaje odwagi i pewnosci siebie. Odrazu mowie ze nie zachecam do tego bo to zle ale w takich sytuacjach pomaga. I nie chodzi zebys podeszla nawalona czy najarana tylko troche podkrecona. Jak jestes grzeczna dziewczynka lepiej tego nie rob i zrob to co inni moi koledzy z forum ci doradzili
|
|
| Autor |
mow szeptem Użytkownik
|
| Dodane dnia 26-11-2011 12:24 |
|
|
|
blokujcie, zamknęłam z nim sprawę ; ) |
|
| Autor |
Kraab Administrator
|
| Dodane dnia 26-11-2011 14:47 |
|
|
|
Blokuje. |
|