chłopak Forum dla nastolatków Szukaj Redakcja e-chlopak.pl Kontakt Rejestracja Logowanie
Login:   Hasło:  
Zobacz Temat
Forum | Rozmowy | Chłopcy
Strona 1 z 2 1 2 >
Autor Podobam się młodzemu? Chciałam napisać do niego,ale boję się ośmieszyć
mow szeptem
Użytkownik

Dodane dnia 11-01-2012 12:57
Jakiś czas temu byłam na lekcji u wychowawcy,miał z kl.1 gim. Był tam taki chłopak uśmiechał się wtedy do mnie, później też. Teraz tylko patrzymy na siebie nic więcej. Mam go na fb, dodał mnie .Ale zaczepiłam go i nic ,potem zaprosiłam go na nk i dodał mnie. Moje koleżanki śmiały się z niego,że podoba sie jednej z nich dla jaj i ja szedł mówiły 'idzie junior' .
-przechodziłam obok niego to podniósł głowę
-przechodziłam obok i powiedziałam przepraszam z uśmiechem (odwzajemnił) niby okręcał się
-potem stali obok mnie koledzy i on nas widział razem ,bo spojrzał się na mnie
-poszłam do niego na lekcje z kolezanką bo miała wolną i nie zerkał już
-patrzyłam na korytarz wpatrzona w jeden punkt koleżanka krzyknęła do mnie nie patrz tak a on akurat wyszedł z za rogu, potem spojrzał się.
- pokazywałam koleżance,że ją obserwuje,ona mi ,potem od razu spojrzałam się w jego stronę on z uśmiechem zerkał rozmawiając z kolegą.
-w tym czasie bardzo mało na mnie patrzył
- jak szłam na autobus on z kolegami szedł przede mną ,oni nie dojeżdżają ,stali i patrzyli na autobusy. Jak szłam nie widziałam aby patrzył,potem podeszłam do pani ze świetlicy pytałam którym jedzie *,po chwili oni poszli sobie ,widziałam jak odchodzą.
Napisałam mu życzenia na Boże Narodzenie i mi nie odpisał. Teraz cały czas na mnie zerka, czasami nawet jego koledzy. Np. poniedziałek siedział z kolegą i ten kolega coś mówił o moich koleżankach,w pewnym momecie pokazywał na mnie,a sympatia z uśmiechem zerkała.W środę obok mnie usiadł inny jego kolega,ale podczas siadania zerkał na mnie ten kolega . Wiem jakie ma wymagania co do dziewczymn,spełniam niby wszystkie. W czwartek siedziałam na ławce, on kawałek dalej stał przy parapecie z kolegami, cały czas zerkalimy na siebie, ja na niego,a on w moją stronę. Dzisiaj nie patrzył,raz tylko jak szedł to okręcił się skręcając i jak stałam z jego kolegą i moją przyjaciółką. ( w sumie to był do mnie tyłem,a w pewnym momencie odwrócił się i spojrzał,a nie wiem czy widział ,że idę do nich ).

Tylko zerkamy,już nie uśmiechamy się. Młodszy jest o dwa lata,ale dojrzale się zachowuje z obserwowania
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Podobam się młodzemu? Chciałam napisać do niego,ale boję się ośmieszyć
Geniusz ZuA
Użytkownik

Dodane dnia 11-01-2012 20:55
hahahahahah jaki problem ty weź takich bzdur nie pisz na forum nawet

Autor RE: Podobam się młodzemu? Chciałam napisać do niego,ale boję się ośmieszyć
Kraab
Administrator

Dodane dnia 11-01-2012 22:50
Dlaczego do niego powiedziałaś przepraszam?
mow szeptem
Użytkownik

Dodane dnia 13-01-2012 06:50
Można blokować.
Geniusz ZuA
Użytkownik

Dodane dnia 13-01-2012 21:30
po co najpierw piszesz tyle a potem blokować..?o.o

mow szeptem
Użytkownik

Dodane dnia 14-01-2012 12:39
Bo nikt mi nie doradza tutaj.
Geniusz ZuA
Użytkownik

Dodane dnia 14-01-2012 13:54
bo nie ma co tu doradzać?

Strona 1 z 2 1 2 >
Skocz do Forum:
Porady dla chłopaków
Ćwiczenia
Hobby
Miłość
Motoryzacja
Przyjaźń
Sport
Szkoła
Testy
Wygląd
Zdrowie

Ankieta dla Użytkowników
Jaki Ci idzie nauka?

Wspaniale

Bardzo dobrze

Dobrze

Tak sobie

Źle

Bardzo źle

Same 1

Musisz się zalogować, żeby móc głosować w tej Ankiecie.
Partnerzy
Uroda

E-nastolatki.pl

Plotki

Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w shoutboksie.

Geniusz ZuA
DATA: 15/05/2012 22:11
w moim mieście są tunele

Przemek23501
DATA: 15/05/2012 13:22
Siemanko ma ktoś z was tunele ?

Geniusz ZuA
DATA: 09/05/2012 22:35
xd

Geniusz ZuA
DATA: 09/05/2012 22:35
vodka odpisałem na pw;*

Geniusz ZuA
DATA: 09/05/2012 22:31
on chyba w moim wieku jest;>

HelloParty13
DATA: 08/05/2012 19:03
wlasnie.. smiley bo ma 17.. smiley ale chyba już 18ma.. :] a zresztą nie wiem..

Geniusz ZuA
DATA: 08/05/2012 08:20
ignorant ja byłem tu długo i hp miał zieloną rangę a wiek nic tu nie ma do rzeczy bo sam Oskar jest niepełnoletnismiley

Ignorant
DATA: 07/05/2012 20:38
no ale mówisz, że był wcześniej, a ja go pamiętam jako zwykłego moda (no, może nie takiego zwykłego, globalnego). Czemu przestał pełnić funkcję i teraz ją objął na nowo?

HelloParty13
DATA: 07/05/2012 20:29
nie wiem... później Oskar wszedł..i go mianował;]

Ignorant
DATA: 07/05/2012 20:25
\o/
I jak to się stało, że Kadej dopiero teraz został na nowo admem?

E-chlopak.pl - portal chłopaków - porady dla nastolatków © 2007
Polityka prywatności