Witam!!!
W ostatnim czasie na naszym portalu zachodzą poważne zmiany. Niedawno odbył się nabór na moderatora, zebraliśmy ekipę do sprzątania, teraz czas na pisanie. Aby stronę rozruszać i przyprowadzać coraz więcej użytkowników ogłaszamy nabór na redaktora.
Zadaniem takiej osoby jest zamieszczanie co jakiś czas artykułów na różne tematy na naszą stronę. Więc jeśli lubisz pisać, masz na to czas i talent zgłoś się!
Warunków nie ma żadnych, gdy ktoś się zgłosi wtedy go oblukam czy się nadaje.
Proszę jednak przesłać dwa próbne artykuły na tą pocztę - e_chlopak@op.pl .
Nie zapomnij podpisać nickiem!!! Gdy wyślesz swoją pracę na podany adres napisz w tym temacie, że to zrobiłeś. Wtedy ja ocenię poziom artykuły i być może zostaniesz redaktorem na naszym portalu! ; )
Temat prac jest dowolny.
Jako redaktor gwarantujemy Ci:
- podpis pod avatarem 'administrator'
- wstęp do działu administracji
- zabieranie większego głosu w dyskusjach niż użytkownicy
- głębsze poznanie naszego portalu
- kolorowy nick
Potrafisz pisać ładne artykuły? Masz na to czas i ochotę? - Zgłoś się!!!
A Ty HP przesłałeś jeden ; )
Co do tego... Sam go pisałeś? Masz bardzo ładny styl pisania, nadajesz się, lecz artykuł jest zbyt krótki, mógłbyś dodać jakąś historię z jego życia, zdjęcia i od razu lepiej by wyglądał : D Tak więc doślij jeszcze jeden inny i popraw ten : )
Nie musisz się śpieszyć.
I proszę innych o zgłaszanie! Czy tylko HP ma zdolności pisarstwa?!
Wiem, że tam są okropne błędy ort. kurcze.. ok poprawie to.. może wniosę propo. żeby każdy redaktor miał inny dział, jeden sport, drugi coś innego itp.
Pisałem go sam.. bez żadnych ściem. co do przykładu to był. www.sportfan.pl na jego przykładzie to napisałem... ;]
Nie chodzi mi o błędy ort., ale o krótkość tekstu. Tak jak mówiłem dodaj coś + zdjęcia [?]
wniosę propo. żeby każdy redaktor miał inny dział, jeden sport, drugi coś innego itp.
Nie jest to dobry pomysł. Wiesz dlaczego? Gdyż redaktorów nie ma żadnych. Gdybym Tobie dał sport to co z innymi kategoriami? Nie ... Lepiej niech każdy pisze na temat jaki akurat mu się napotkał na drodze i będzie najlepiej : D Może Ty sobie wybierzesz dojrzewanie, a któregoś dnia wpadniesz na pomysł napisania o modzie. Więc to bezsens ; )
Mogę napisać np. krótką, ale dobrą recenzje telefonu albo porównanie?
Może być : D
Tylko, że jeżeli chcecie zostać redem to musicie mieć dużo pomysłów, bo arty nowe co jakiś czas trzeba dawać ; ) Wiele jest ciekawych propozycji. Samochody, spory, coś przydatne o dojrzewaniu, o dziewczynach. W czym czujecie się dobrze ; )