haa.! ;] a wiec moj ... najukochanszy kolega, ktory mam nadzieje z dnia na dzien zamieni się w mojego chłopaka jest .....
boski.! przystojniak jak nie wiem co taki moj ideał! o ktorym zawsze marzyłam .. dowcipny, kochany, wysoki brunet, oczka ma zielone, szczupły, wysportowany, ubiera się na sportowo, jest szalenie o mnie zazdrosny (co w nim uwielbiam, choc czasem mi to przeszkadza- ale przez to wiem jak bardzo mu na mnie zalezy), imprezki z nim są wypasione. :] ma przepiękne imie D*** ;D hehe. świetny sposob bycia, nie jest taki jak inni kolesie, ktorzy zmieniają laski jak rękawiczki. moglabym wypisywac jego zalety godzinami ...
kocham goo!
Hmm..Mój również kolega;p Ale nikle szanse że bedzie moim chłopakiem ;p Ale ja jestem optymistka;p Wiec mój kolega z klasy;p (ideał) również jest boski;p Wysoki, brunet, też ubiera sie na sportowo, najlepsze jest w nim to że na gg możemy gadać godzinami i jeszcze czasem nam braknie czasu bo któreś z nas musi isc czy cuś. Pozzatym lubi grać w kosza, dzisiaj nawet jest na meczu;p niestety nie mogłam jechac;/
Nom to na tyle;p
Pozderek:*
A mój misiek nazywa się Oskarek ;* Jest troche starszy...
Ma brązowe włoski, niebieskie oczka. wysoki, szczupły, słodziutki, przystojny xD Ciemna karnacja. I co jeszcze ? chyba wszystko