| Autor |
Idealna partnerka |
Raissa Użytkownik
Ostrzeżeń:1
|
| Dodane dnia 22-11-2009 22:39 |
|
|
Panowie jaka powinna być idealna kobieta/idealna wybranka waszego serca? Chodzi o wygląd i charakter gdyż obydwie cechy są ważne. I błagam darujcie sobie wypowiedzi typu 'ideałów nie ma'
|
|
| Autor |
RE: Idealna partnerka |
Raissa Użytkownik
|
| Dodane dnia 22-11-2009 22:50 |
|
|
Biorąc pod uwagę fakt że jestem biseksualna wypowiem się w tym temacie krótko i zwięźle mimo że nigdy nie zwiąże się z kobietą. Kobieta powinna być szczupła, bez grama tłuszczyku mieć wąską talie, długie gęste włosy, długie nogi i ładnie zaokrąglony tyłek i spore (nie wielkie, duże B,C) na dodatek jędrne piersi.
|
|
| Autor |
DrMentor Użytkownik
|
| Dodane dnia 22-11-2009 23:16 |
|
|
Urocza, inteligentna, wyrozumiała, czula, musi słuchać rocka i kochać przyrodę jak ja. Musi być tolerancyjna. Musi być jedyna w swoim rodzaju. Kultularna, bez nałogów. Musi miec ciemne włosy, niebieskie oczy, szczupla, nie zaduży biust i pośladki. Nie za szeroka w biodrach. Musi miec serdeczny wyraz twarzy i słodki uśmiech. Jednak taka nie istnieje.
|
|
| Autor |
nikczemna Użytkownik
|
| Dodane dnia 23-11-2009 21:00 |
|
|
wysoka blądyneczka niebieskie oczka ,zgrabny tyleczek ,i charakter powinna miec poczucie humory być otwarta na nowości lubić dobrą zabawe ...co do piersi mocne B  po za tym musi mnie pociagac 
|
|
| Autor |
James Użytkownik
|
| Dodane dnia 24-11-2009 18:51 |
|
|
Musi mieć ciemne włosy, najlepiej czarne i długie... Oczy niebieskie lub zielone, średniego wzrostu, tak ok 175 cm, duży ale nie za duży biust i pośladki. Miło by też było jakby umiała wytrzymać mój wzrok, a co do charakteru to powinna być miła, inteligentna, opiekuńcza.
|
|
| Autor |
Raissa Użytkownik
|
| Dodane dnia 24-11-2009 19:10 |
|
|
Nie rozumiem co faceci mają do tych niebieskich oczu, są takie pospolite nie to co zielone gdyż zielone oczy są najrzadziej spotykane
|
|
| Autor |
James Użytkownik
|
| Dodane dnia 24-11-2009 19:18 |
|
|
|
są takie pospolite nie to co zielone gdyż zielone oczy są najrzadziej spotykane
Nie wiem co mam do niebieskich oczu, ale mi się podobają, a zielone mnie prawie podniecają
|
|