chłopak Forum dla nastolatków Szukaj Redakcja e-chlopak.pl Kontakt Rejestracja Logowanie
Login:   Hasło:  
Zobacz Temat
Forum | Rozmowy | Dziewczyny
Strona 6 z 9 << < 3 4 5 6 7 8 9 >
Autor RE: Idealna partnerka
Aubren
Użytkownik

Dodane dnia 29-08-2010 20:34
ej, no sory, ale Raissa sama sie kłóci, a później twierdzi, że ja powinnam dostać osty.
Sorki za offtop.
Wyślij Prywatną Wiadomość
Ivory93
Użytkownik

Dodane dnia 16-10-2010 21:23
http://e-chlopak.pl/forum/forum-7-temat-3428-post-7.html przeczytaj cały temat moja odpowiedz jest (jeśli nie odpisał ktoś jeszcze) na końcu i mówie od razu; nie gwarantuje że to co napisałem to potrzebuje każdy chłopak.
pioter
Użytkownik

Dodane dnia 21-10-2010 18:11
Wracajac do tematu
Moja partnerka ? Hmm przede wszystkim lubiaca dlugie wieczorne spacery po parku . Z kategori co powinna miec w sobie to tylko moge napisac , ze cos co nie doprowadzi do znudzenia jak to mowia "powinna miec TO COS " . Wyglad : kolor wlosow znaczenia nie ma , kocham zgrabne nogi , sliczne dlonie , twarz lsniaca w blasku slonca , oczy niczym szeroki jakze gleboki ocean . Oj sie rozmazylemmmm ;] To by bylo na tyle reszta to moja tajemnica ;]
shrek
Moderator

Dodane dnia 28-11-2010 12:37
witam jestem nowy na forum. Wedlug mie dziewczyna byc szczupla miec ladna buzke brunetka ale blodynka tez moze byc ,musi seksownie sie poruszac ale nie tak jak jakas tirowka z autostrady, bardzo wazne sa proste biale zemby. Charakter... musi wiedziec czego chce , pod zadnym pozorem wulgarna ,mila ale nie bez przesady .Dziewczny wiekrzosc chlopakow jak was oglada to pierw patrzy na twarz a potem poslatki czy zwami jest tak samo? A jak nie to jak zwami jest?
32660441 dbzmaniac1955 to jest moja nazwa profilu na YT Wyślij Prywatną Wiadomość
motiv
Użytkownik

Ostrzeżeń:2
Dodane dnia 01-12-2010 21:02
one nie odpowiadaja na te pytania, smieja sie glupio i tyle, maja swoje tematy ktorymi zasyfiaja zycie i tyle, a nas traktuja instrumentalnie

Pisz na temat - Kadej
Bartek97
Użytkownik

Dodane dnia 10-12-2010 22:35
Brunetka, długie opalone nogi, szczupła, ładnie zaokrąglony tyłek, średnie jędrne piersi, miła, szczera, inteligentna, uśmiechnięta smiley

8903513 Wyślij Prywatną Wiadomość
mm
Użytkownik

Dodane dnia 14-12-2010 18:58
Raissa napisał/a:
Nie rozumiem co faceci mają do tych niebieskich oczu, są takie pospolite nie to co zielone gdyż zielone oczy są najrzadziej spotykane

Też mam zielone oczy.

Idealna kobieta to 90/60/90 jeśli chodzi o proporcje. Dupa musi być kształtna i jędrna jak np. u Jenifer Lopez czy u Shakiry. Cycki nie mogą być małe, ale też nie za wielkie i oczywiście jędrne. Twarz no musi być super i mieć to coś. Ładny uśmiech. Kolor włosów bez znaczenia aczkolwiek rude włosy(ale taki fajny odcień nie umiem sprecyzować) są zawsze na + jeśli idą w parze z resztą. Nogi proste i nie chude tak samo ręce. Szczupłe, ale nie jak u szkieletora. Drobne kobiety są boskie ;].

Charakteru dokładnie określić nie umiem, musi mieć to coś.

Więc raissa nie jesteś moim ideałem.
Strona 6 z 9 << < 3 4 5 6 7 8 9 >
Skocz do Forum:
Porady dla chłopaków
Ćwiczenia
Hobby
Miłość
Motoryzacja
Przyjaźń
Sport
Szkoła
Testy
Wygląd
Zdrowie

Ankieta dla Użytkowników
Jaki Ci idzie nauka?

Wspaniale

Bardzo dobrze

Dobrze

Tak sobie

Źle

Bardzo źle

Same 1

Musisz się zalogować, żeby móc głosować w tej Ankiecie.
Partnerzy
Uroda

E-nastolatki.pl

Plotki

Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w shoutboksie.

vodka
DATA: 04/02/2012 19:39
15m, no to naprawdę masz przejebane

vodka
DATA: 04/02/2012 19:38
ja nienawidzę w zimę, nie dość że wleczesz się km, wszystko ci zamarza to jeszcze potem tłuczesz się zawalonym busem przez pół godz, a wstawać trzeba o 6, chyba się w grobie dopiero wyśpię

DobryChlopak
DATA: 04/02/2012 19:37
ja mam prawie 15metrów do przystanku;/

HelloParty13
DATA: 04/02/2012 19:29
tak samo jak ja vodka.. ;p tylko ja ponad 1.. smiley ale fajnie się idzie.. nie wiem, ale lubie na przystanek chodzićsmiley dopiero jak w szkole jestem to mnie coś oszałamia.. ;/
siemka SHADy.. ;]
uu masz

vodka
DATA: 04/02/2012 19:16
współczuję..i jak zderzenie z rzeczywistością, mnie to chyba w poniedziałek nie dobudzą, mam nadzieję, że bus nie przejedzie ;p tylko ja zapieprzam kilosa na przystanek ?

DobryChlopak
DATA: 04/02/2012 19:09
ja mam kilka jedynek na semestr a reszta dwoj. I ferie skończyłem tydzień temu. ^^

Shady
DATA: 04/02/2012 18:47
cześć smiley

HelloParty13
DATA: 04/02/2012 18:36
Uuu. Cienko a ja mam tylko 2 z matmy a reszta ok. smiley planuje miec na koniec roku z matmy 3 ale nie wiem czy mi wyjdzie smiley

vodka
DATA: 04/02/2012 17:37
to się ciesz, że jeszcze tydzień masz ;p matma to chyba jedyny przedmiot, z którego mam 3 na koniec, reszta dwóje ;]

HelloParty13
DATA: 04/02/2012 17:00
taa.. ja juz mam doła..;/ bo w ten poniedziałek będzie jeszcze tydzien do szkoly.. i znowu Maatma.. ;/

E-chlopak.pl - portal chłopaków - porady dla nastolatków © 2007
Polityka prywatności