Wracajac do tematu
Moja partnerka ? Hmm przede wszystkim lubiaca dlugie wieczorne spacery po parku . Z kategori co powinna miec w sobie to tylko moge napisac , ze cos co nie doprowadzi do znudzenia jak to mowia "powinna miec TO COS " . Wyglad : kolor wlosow znaczenia nie ma , kocham zgrabne nogi , sliczne dlonie , twarz lsniaca w blasku slonca , oczy niczym szeroki jakze gleboki ocean . Oj sie rozmazylemmmm ;] To by bylo na tyle reszta to moja tajemnica ;]
witam jestem nowy na forum. Wedlug mie dziewczyna byc szczupla miec ladna buzke brunetka ale blodynka tez moze byc ,musi seksownie sie poruszac ale nie tak jak jakas tirowka z autostrady, bardzo wazne sa proste biale zemby. Charakter... musi wiedziec czego chce , pod zadnym pozorem wulgarna ,mila ale nie bez przesady .Dziewczny wiekrzosc chlopakow jak was oglada to pierw patrzy na twarz a potem poslatki czy zwami jest tak samo? A jak nie to jak zwami jest?
Raissa napisał/a:
Nie rozumiem co faceci mają do tych niebieskich oczu, są takie pospolite nie to co zielone gdyż zielone oczy są najrzadziej spotykane
Też mam zielone oczy.
Idealna kobieta to 90/60/90 jeśli chodzi o proporcje. Dupa musi być kształtna i jędrna jak np. u Jenifer Lopez czy u Shakiry. Cycki nie mogą być małe, ale też nie za wielkie i oczywiście jędrne. Twarz no musi być super i mieć to coś. Ładny uśmiech. Kolor włosów bez znaczenia aczkolwiek rude włosy(ale taki fajny odcień nie umiem sprecyzować) są zawsze na + jeśli idą w parze z resztą. Nogi proste i nie chude tak samo ręce. Szczupłe, ale nie jak u szkieletora. Drobne kobiety są boskie ;].
Charakteru dokładnie określić nie umiem, musi mieć to coś.