| Autor |
Jakich openerów do rozmowy z dziewczyną używacie |
Kraab Administrator
|
| Dodane dnia 10-12-2010 23:01 |
|
|
Ponieważ z tego co mi wiadomo wielu chłopaków ma problem z wymyśleniem dobrego otwieracza do zagadania do dziewczyny postanowiłem założyć temat gdzie każdy z nas może polecić jakie zadziałały i jakich używają  |
|
| Autor |
RE: Jakich openerów do rozmowy z dziewczyną używacie |
mm Użytkownik
|
| Dodane dnia 14-12-2010 18:37 |
|
|
Widzę, że zabrałeś za lekturę internetowych porad dot. podrywu i zacząłeś używać nawet tych głupich haseł. Wymyśl coś sam na poczekaniu. Radzę ci zastanowić się jak zainteresujesz dziewczynę potem bo może być tak, że nagle nie będziesz wiedział co zrobić.
Przedewszystkim obserwuj. Dam przykład. Szła sobie panna z okularami przeciwsłonecznymi jak padał śnieg to podbiłem do niej i powiedziałem "Ale słońce, masz może filtr przeciw słoneczny"(jakoś podobnie nie pamiętam słowo w słowo) i dalej rozśmieszyłem ją czymś związanym z tymi jej okularami. Coś zaczęliśmy rozmawiać o modzie przez chwilkę bo szedłem do szkoły. Dalej nie piszę bo odbiegnę od tematu . |
|
| Autor |
motiv Użytkownik
Ostrzeżeń:2
|
| Dodane dnia 15-12-2010 18:45 |
|
|
ja sie nie frajerze i nie zagaduje aby im przyjemnosc robic w dupe, jak one tego nie robią to ja tez nie. Po co maja sie czuc dla nas atrakcyjne? jeszcze im do tego stawiac drinka itd ? i uchodzic kulturowo za wykorzystywacza? mozna byc jeszcze okreslonym za molestowanie sexualne, wiec jak one sa takie cwane niech same cos dzialają jak kochają nas albo sie im podobamy a wtedy my sie z nich posmiejemy i obrzucimy blotem np ze sa niedojrzale jesli maja glupie teksty. Chyba ze milosc jest jednostronna - one maja nas tylko za facetow, no to rozumiem ze ten swiat sie tylko kreci w takich realiach ze jako samcy mamy na nie polowac i byc winieni za to ze szukamy ofiar do uplowania, a one wcielaja sie w wygodną role ofiar.
Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia nie wypowiadaj się - Kadej |
|
| Autor |
mm Użytkownik
|
| Dodane dnia 15-12-2010 21:08 |
|
|
|
Motiv masz chyba jakieś problemy z sobą... Tak takie są realia, że samce polują na samice to jest uwarunkowane genetycznie. Powiedz jak chcesz kogoś poznać nie rozmawiając z nim? Masz rację tylko co do stawiania drinków etc. A frajerem jesteś skoro tak piszesz bo pewnie nigdy w życiu ci nie starczył odwagi, aby otworzyć swoją gębę do ładnej dziewczyny, tylko patrzysz im na cycki i dupę, a jak przyjdzie co do czego to... . |
|
| Autor |
motiv Użytkownik
Ostrzeżeń:2
|
| Dodane dnia 15-12-2010 22:16 |
|
|
frajerem jest ten kto sie na nie patrzy i wierzy w to ze odczuwa przyjemnosc a je rani patrzac sie na nie, a potem je przeprasza za glupie mysli spowiadajac sie niewidzac jej uciechy, bedac zaslepionym na to ze ona odczuwa orgazm, co jest tematem tabu ktorego jak frajerzy pilnujecie, do tego im stawiacie drinki wspomniane i sie czynicie sami na polujacych ktorych nawet mozna nazwac c1otami gdy to one sa tymi niemajacymi odwagi ani podejsc ani zagadac, nawet nieczujecie ze cos tu nie gra ze one uchodza za zyjace dla przyjemnosci płci meskiej a wy za egoistow i wykorzystywaczy JAK TO ONE PRZECIESZ WSZYSTKO MAJA.
_____
to patrzcie sie na ich dupy i za robienie im przyjemnosci badzcie obrzucani przez nie metkami zboczency i za patrzenie w biusty dostawajcie w twarze, albo powiedzcie im: i czym sie chwalisz? zeby zobaczyc po ich zawiedzionych minach ze ich egzystencja to tylko zaspokajanie sexualne, co odowiednio nazwą - ze potrzebuja miec poczucie atrakcyjnosci a ta cala ich atrakcyjnosc to wlasnie podnieta dzieki wam. Maja was za marionetki ktore mają im sluzyc, a wy uwierzycie w kazda ich teorie. Zyjcie w ich defensywie ze wszystko na was powiedza czym same są. |
|
| Autor |
mm Użytkownik
|
| Dodane dnia 16-12-2010 16:48 |
|
|
Proszę was zbanujcie tego idiotę bo nie dobrze się robi. Przeczytaj ze 100 razy to co napisałeś i może zauważysz coś ciekawego w swojej wypowiedzi.
Nie chce mi się i nawet nie mam ochoty pomóc ci się otrząsnąć z tych twoich niedorzecznych przekonań. |
|
| Autor |
wuxer Użytkownik
|
| Dodane dnia 16-12-2010 17:26 |
|
|
motiv już kiedyś cię popierałem i dalej będę to robił, niestety ludzie do których tutaj przemawiasz są najwyraźniej zbyt "młodzi" żeby to pojąć. Cieszę się, że mimo wielu prób "usunięcia" Ciebie dalej robisz swoje i masz gdzieś opinie innych. Od siebie dodam tylko pewną rzecz. Mianowicie drodzy panowie jeżeli chodzi o zagadanie do dziewczyny to sprawa powinna być bajecznie prosta- wystarczy powiedzieć cześć i rozwinąć jakikolwiek temat ( np. ładną dzisiaj mamy pogodę).
|
|