chłopak Forum dla nastolatków Szukaj Redakcja e-chlopak.pl Kontakt Rejestracja Logowanie
Login:   Hasło:  
Zobacz Temat
Forum | Rozmowy | Dziewczyny
Strona 18 z 18 << < 15 16 17 18
Autor RE: Jakich openerów do rozmowy z dziewczyną używacie
Kraab
Administrator

Dodane dnia 12-11-2011 14:00
Koniec offtopu. Za każdy post nie na temat poleci warn.
Wyślij Prywatną Wiadomość
bezwarunkowa
Użytkownik

Dodane dnia 02-05-2012 18:27
motiv napisał/a:
frajerem jest ten kto sie na nie patrzy i wierzy w to ze odczuwa przyjemnosc a je rani patrzac sie na nie, a potem je przeprasza za glupie mysli spowiadajac sie niewidzac jej uciechy, bedac zaslepionym na to ze ona odczuwa orgazm, co jest tematem tabu ktorego jak frajerzy pilnujecie, do tego im stawiacie drinki wspomniane i sie czynicie sami na polujacych ktorych nawet mozna nazwac c1otami gdy to one sa tymi niemajacymi odwagi ani podejsc ani zagadac, nawet nieczujecie ze cos tu nie gra ze one uchodza za zyjace dla przyjemnosci płci meskiej a wy za egoistow i wykorzystywaczy JAK TO ONE PRZECIESZ WSZYSTKO MAJA.
_____
to patrzcie sie na ich dupy i za robienie im przyjemnosci badzcie obrzucani przez nie metkami zboczency i za patrzenie w biusty dostawajcie w twarze, albo powiedzcie im: i czym sie chwalisz? zeby zobaczyc po ich zawiedzionych minach ze ich egzystencja to tylko zaspokajanie sexualne, co odowiednio nazwą - ze potrzebuja miec poczucie atrakcyjnosci a ta cala ich atrakcyjnosc to wlasnie podnieta dzieki wam. Maja was za marionetki ktore mają im sluzyc, a wy uwierzycie w kazda ich teorie. Zyjcie w ich defensywie ze wszystko na was powiedza czym same są.

Albo skrzywdziła Cię kiedyś mocno dziewczyna - bo nie wyszło, co miało wyjść a Ty tego od niej oczekiwałeś, albo Twoje hetero zmienia się na homo. Masz szacunek do kobiet człowieku? Bo z tego wynika, że nie. Przemyśl swoje poglądy bo kiedyś się na nich przejedziesz, gwarantuję Ci to.

Co do tematu. Oczywiście jak kto woli, zagadać do dziewczyny można na wiele sposobów. Uważam, że ten: 'ładna dziś podoba' jest banalny, ale także skuteczny (pod warunkiem, że będzie ładna pogoda). Wystarczy podejść/ przysiąść się do dziewczyny, uśmiechnąć się do niej i po prostu powiedzieć 'ładna dziś pogoda''. Mnie by taki chłopak nie wypłoszył, wręcz przeciwnie. Więc tego się nie czepiajcie! Bo tu kolega jeden miał rację - zwykłym banałem można zagadać - wystarczy chcieć.
Geniusz ZuA
Użytkownik

Dodane dnia 10-05-2012 22:38
najlepiej to nie zagadywac w ogóle : D

Strona 18 z 18 << < 15 16 17 18
Skocz do Forum:
Porady dla chłopaków
Ćwiczenia
Hobby
Miłość
Motoryzacja
Przyjaźń
Sport
Szkoła
Testy
Wygląd
Zdrowie

Ankieta dla Użytkowników
Jaki Ci idzie nauka?

Wspaniale

Bardzo dobrze

Dobrze

Tak sobie

Źle

Bardzo źle

Same 1

Musisz się zalogować, żeby móc głosować w tej Ankiecie.
Partnerzy
Uroda

E-nastolatki.pl

Plotki

Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w shoutboksie.

Geniusz ZuA
DATA: 15/05/2012 22:11
w moim mieście są tunele

Przemek23501
DATA: 15/05/2012 13:22
Siemanko ma ktoś z was tunele ?

Geniusz ZuA
DATA: 09/05/2012 22:35
xd

Geniusz ZuA
DATA: 09/05/2012 22:35
vodka odpisałem na pw;*

Geniusz ZuA
DATA: 09/05/2012 22:31
on chyba w moim wieku jest;>

HelloParty13
DATA: 08/05/2012 19:03
wlasnie.. smiley bo ma 17.. smiley ale chyba już 18ma.. :] a zresztą nie wiem..

Geniusz ZuA
DATA: 08/05/2012 08:20
ignorant ja byłem tu długo i hp miał zieloną rangę a wiek nic tu nie ma do rzeczy bo sam Oskar jest niepełnoletnismiley

Ignorant
DATA: 07/05/2012 20:38
no ale mówisz, że był wcześniej, a ja go pamiętam jako zwykłego moda (no, może nie takiego zwykłego, globalnego). Czemu przestał pełnić funkcję i teraz ją objął na nowo?

HelloParty13
DATA: 07/05/2012 20:29
nie wiem... później Oskar wszedł..i go mianował;]

Ignorant
DATA: 07/05/2012 20:25
\o/
I jak to się stało, że Kadej dopiero teraz został na nowo admem?

E-chlopak.pl - portal chłopaków - porady dla nastolatków © 2007
Polityka prywatności