| Autor |
Jak zachęcić dziewczynę do rozmowy? |
Kraab Administrator
|
| Dodane dnia 15-12-2010 20:47 |
|
|
|
Mam taki problem. Podoba mi się jedna dziewczyna i próbuje do niej zagadać, ale albo odpowiada fajnie albo mówi cześć i się uśmiecha itp. Może to jest spowodowane tym, że jak próbuje zagadać jestem trochę spięty ona też jest trochę nieśmiałą. Czasem sama się jakoś odezwie, mówi że moje teksty ją rozwalają (tak pozytywnie) i ogólnie mnie lubi. I mam pytanie jakiego tekstu użyć i jak zachęcić ją do rozmowy? |
|
| Autor |
RE: Jak zachęcić dziewczynę do rozmowy? |
Kraab Administrator
|
| Dodane dnia 16-12-2010 22:55 |
|
|
|
A jak najlepiej zaintrygować dziewczynę? |
|
| Autor |
mm Użytkownik
|
| Dodane dnia 17-12-2010 22:42 |
|
|
A czym się interesujesz? Może jakieś sporty ekstremalne? Jest wiele sposobów, ale to ty masz ją zaintrygować, a nie mój scenariusz postępowania, twoja osoba ;]
Napewno zaintrygujesz ją czymś na co by się większość facetów w jej otoczeniu nie zdecydowało, nie odważyło zrobić, coś co pokaże, że jesteś lepszy od innych. Nawet jak byś sobie przygotował piosenką 4-6 wersową i byś ją tak zaśpiewał jakbyś ją wymyślił właśnie na poczekaniu, albo jak masz talent do rymów to nie musisz udawać ;] Niby ktoś powie, że głupie, ale jednak. Tylko nie coś w stylu:
Jesteś piękna ja słońce na niebie,
i niczym wosk,
rozpływam się patrząc na ciebie,
a ty świecisz tak cały rok
Bo to oklepane i takie no, przecież jak jest ładna i ma równo pod sufitem to wie o tym, więc nic nowego jej tym nie powiesz ;] |
|
| Autor |
Kraab Administrator
|
| Dodane dnia 18-12-2010 19:47 |
|
|
|
Nie wiem co jest grane, ale ostatnio jak kolega powiedział, że chcę z nią porozmawiać powiedziała, że nie ma czasu. Ale przecież czasem pierwsza coś zagaduje. Wiecie o co jej może chodzić? Macie jakieś rady? |
|
| Autor |
Yumi Użytkownik
|
| Dodane dnia 18-12-2010 21:36 |
|
|
Może faktycznie nie miała czasu...
Albo nie miała ochoty rozmawiać |
|
| Autor |
mm Użytkownik
|
| Dodane dnia 18-12-2010 22:26 |
|
|
|
A nie mogłeś sam pójść? Pójdź sam to porozmawia ;] |
|
| Autor |
Kraab Administrator
|
| Dodane dnia 09-01-2011 15:31 |
|
|
|
Teraz sam próbuje pójść, ale po tym jak 2 razy nie chciała ze mną porozmawiać nie mogę się przełamać. W domu myślę sobie, że podejdę pomyśle sobie, że to normalna koleżanka, ale w rzeczywistości nie jestem wstanie. Nie wiem jak zareagować jak ktoś wyskoczy z tekstem czy mi się podoba albo nie masz szans itp. Co myślicie o tym, żeby napisać jej na GG: Cześć............ Napisze Ci kto pisze jak ze mną popiszesz. Dobry pomysł? Macie jeszcze jakieś rady na tą nieśmiałość? |
|