| Autor |
Co ciągnie dziewczyny do złych chłopaków? |
Kraab Administrator
|
| Dodane dnia 29-01-2011 21:15 |
|
|
|
Tak jak w temacie co waszym zdaniem ciągnie dziewczyny do zimnych drani i co o tym sądzicie? |
|
| Autor |
RE: Co ciągnie dziewczyny do złych chłopaków? |
HelloParty13 Użytkownik
|
| Dodane dnia 30-01-2011 13:22 |
|
|
hm.. fun ;] może przy nich czują się dojrzalsi, Zazwyczaj Buntownicze dziewczyny szukają drani. Nie znajdują się w swoim towarzystwie, jakby szkolni kumple i kumpele nagle jej się znudzili itp... ;] |
|
| Autor |
Kraab Administrator
|
| Dodane dnia 30-01-2011 14:48 |
|
|
|
Zazwyczaj do drani ciągnie tapeciary i te ładne dziewczyny za którymi lata najwięcej chłopaków. |
|
| Autor |
lightning Użytkownik
|
| Dodane dnia 30-01-2011 16:19 |
|
|
też możliwe, że po prostu już się znudziło niektórym towarzystwo grzecznych chłopaków jak to HP napisał.^ ^.
Ja tam nie mam pojęcia, co niektóre laski widzą w tych zimnych draniach.. |
|
| Autor |
Kraab Administrator
|
| Dodane dnia 30-01-2011 21:25 |
|
|
To co ciągnie dziewczyny do takich chłopaków to:
1. Myślą, że tacy są silni. Chodź tak naprawdę nie jeden taki zimny drań dostałby od kogoś takiego spokojnego jak np. ja, ale spokojni nie lubią wykorzystywać siły i musiałby taki zły na mnie się rzucić.
2. Myślą, że go zmienią na spokojnego. "Z koszykarza nie będzie piłkarza" natury człowieka się nie zmieni, więc to jest mission impossible.
3. Myślą, że ją jako jedyną będzie kochać. Tacy są bardziej zmienni niż Ci porządni, więc złym nie można za bardzo ufać, a w dodatku nagle z niewiadomego powodu mogą zmienić zdanie.
4. Tacy są bardziej szaleni i wydają się mniej nudni. Jedyny argument jakiego nie potrafię obalić. A ile jest przeciwko to musiałbym 2 godziny pisać    |
|
| Autor |
HelloParty13 Użytkownik
|
| Dodane dnia 31-01-2011 15:51 |
|
|
Nie wyrażaj się ordynarnie...
HP
Nie wiem, czy masz racje... ;] nie podzielam twojej wypowiedzi... być może masz poniekąd racje, ale ja mam inne zdanie...
Po prostu dziewczyny chcą mieć doroślejszego chłopaka, przecież np. niektóre dziewczyny szukają sobie z wyższych kl chłopaków, ale mogą z kl równoległej lepszych znaleźć .. ;] |
|
| Autor |
Kraab Administrator
|
| Dodane dnia 31-01-2011 17:48 |
|
|
HP widocznie w Twoim rejonie jest inaczej Przeczytaj ten temat http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4444232 daje dużo do myślenia. A wracając do tego tematu to założyłem go dlatego, żeby poznać Waszą opinię o tym i dla tych co się zastanawiają, dlaczego wolą złych. |
|