| Autor |
pytanie dla niesmialego |
Dzokej Użytkownik
|
| Dodane dnia 08-11-2011 19:48 |
|
|
siemka. Sprawa jest prosta . Chcę zagadać do dziewczyny która mi się podoba lecz ona chodzi do innej szkoły i jej wogule nie widze. A że jestem nieśmiały nie wiem np. na fb nie wiem jak zagadać . Więc proszę was o porady itp
Możecie pisać mi że jestem frajerem , lecz mnie to nie będzie obchodzić ponieważ wiem że nim jestem 
PROSZE O PORADY
lat : 14  |
|
| Autor |
RE: pytanie dla niesmialego |
HelloParty13 Użytkownik
|
| Dodane dnia 08-11-2011 20:41 |
|
|
Nikt tu nie bdz Cię wyzywał od frajerów.. ;]
nasuwa mi się pewna myśl, musisz patrzeć cały czas na nią prosto w oczy... Cały czas to nazywamy gra w spojrzenia.. ;p... Jak ją znasz, kiedyś z nią gadałeś to jak bdz dostępna na Fb to napisz do niej, hej co tam slychac, jak w szkole i w ogole... ;] musisz rozkręcić temat, dowiedz się co lubi i pogadaj z nia, jezeli będziecie mieli pierwszą rozmowę na fb udana i zaliczoną, to jak będziesz ją widzieć w sql to powiedz jej cześć i się uśmiechnij to nie boli.. ostatnia sprawa to rozmowa w realu..
pójdź z kolegami to tej innej szkoły i zobacz się z nia i pogadaj.. ;] |
|
| Autor |
shrek Moderator
|
| Dodane dnia 08-11-2011 20:54 |
|
|
Walnij kielicha juz nie pierwszy i nie ostatni raz pisze. Zdabadz sie na odwage jak chcesz moge ci pomuc co do fb napisz mi na Pw
|
|
| Autor |
Geniusz ZuA Użytkownik
|
| Dodane dnia 08-11-2011 21:08 |
|
|
rzuć ją kamieniem i jak się spyta czy to Ty zgoń na psa, potem jakoś pójdzie.
|
|
| Autor |
Dzokej Użytkownik
|
| Dodane dnia 09-11-2011 20:22 |
|
|
porady ( szczególnie ten ostani....) jest dobry lecz jeśli chodzi o tten 1 : nie mam jak bo nawet do tej szkoły nie wpuszczają nikogo poza szkoły .
2. moja odwaga też tu chodzi w grę lecz jest problem z ,,1 krokiem" nie wiem od czego zacząć rozmowe np na fb .
więc proszę o dalsze porady  |
|
| Autor |
shrek Moderator
|
| Dodane dnia 09-11-2011 23:13 |
|
|
Daj mi swego skypa ja ci powiem co pisac 
|
|