| Autor |
Dziewczyna - totalny brak zainteresowania |
Zaker Użytkownik
|
| Dodane dnia 03-12-2011 15:25 |
|
|
Witam,
Poznałem jakieś 2 miesiące temu pewną dziewczynę, którą mam wielką ochotę poznać, ale niestety ona jest jakaś zamknięta, obojętna i niedostępna.
Siedzi cały czas w grupie, albo z jakoś koleżanką, której nie znam. Zawsze to ja podchodze i próbuje do niej zagadać na przerwie (chodzimy do różnych klas), ale ona tylko odpowiada na pytania i to wygląda bardziej jak ankieta, niż jak rozmowa. Ostatnio nawet zaczęła mnie traktować jakbym nie istniał. Normalnie jak powietrze, a może i nawet gorzej, Przestałą mówić cześć. Unika kontaktu wzrokowego. Kompletnie nie wiem dlaczego nic nie zrobiłem złego.
Pierwszy raz spotkałem taką dziewczynę i nie wiem co robić z jednej strony chce ją poznać z drugiej mam ważniejsze sprawy na głowie (matura i przyszłość i nie tylko). A tutaj nagle ona sie pojawiła (własnie teraz).
Próbowałem sobie dać spokój, ale im bardziej się oddalam tym bardziej zostaje. Już nie wiem co robić czuje się jakbym stał nad przepaścią.
Proszę o porady nie tylko chłopaków, ale w szczególności dziewczyny (koledzy nie obrażajcie się) |
|
| Autor |
RE: Dziewczyna - totalny brak zainteresowania |
TakaJedna Użytkownik
|
| Dodane dnia 03-12-2011 15:30 |
|
|
|
Sprobuj z nia jeszcze raz porozmawwiac . Spytaj sie jej czemu cie unika .. Dowiedz sie o czym ona sie interesuje moze znajdziecie swoj wlasny "jezyk" |
|
| Autor |
Zaker Użytkownik
|
| Dodane dnia 03-12-2011 15:31 |
|
|
|
TakaJedna napisał/a:
Srobuj z nia jeszcze raz porozmawwiac . Spytaj sie jej czemu cie unika ..
Tak, Myslalem o tym, ale było by łatwiej ją o to zapytać jakby była sama a jak jest z koleżankami to mysle ze nie dam rady i troche glupio bym sie czul w takiej sytuacji.
----
Zresztą pewnie bym się nie przełamał - jestem bardziej nieśmiały niż pewny siebie |
|
| Autor |
TakaJedna Użytkownik
|
| Dodane dnia 03-12-2011 15:37 |
|
|
|
Mozesz przeciez pojsc do niej do domu lub gdy pojdzie sama .. |
|
| Autor |
Zaker Użytkownik
|
| Dodane dnia 03-12-2011 15:46 |
|
|
|
TakaJedna napisał/a:
Mozesz przeciez pojsc do niej do domu lub gdy pojdzie sama ..
No widzisz to nie takie proste. Ja mieszkam niedaleko szkoły, a ona na drugim końcu miasta. A zresztą jakbym pojechał specjalnie za nią to bym wyszedl na jakiegos desperata albo prześladowce. A tego przecież nie chce. Chce ją poznąc bliżej.
Po za tym jeszcze nigdy nie miałem okazji z nią sam na sam pogadać - zawsze była z kimś.
Nigdy jej chyba samej nie widziałem - może przez krótką chwilę raz.
Wczoraj zresztą się przekonałem o tym. Woli jechać z koleżankami z przesiadką niż sama bezpośrednio tramwajem. |
|
| Autor |
nirvanalove Użytkownik
|
| Dodane dnia 03-12-2011 19:15 |
|
|
może poczekaj na nią przed szkołą, czy na przystanku - wtedy kiedy będzie sama. wiesz, wtedy jest się inną osobą 
zauważyłeś może że chociaż na Ciebie spogląda? bo jeśli nie, to może po prostu nie jest Tobą zainteresowana?
|
|
| Autor |
TakaJedna Użytkownik
|
| Dodane dnia 03-12-2011 19:22 |
|
|
.. albo poprostu spyt sie jej kolezanke czy by was nie zostawila samych . .
|
|