| Autor |
Podoba mi się dziewczyna o 3 lata młodsza? dziwne? |
Future Użytkownik
|
| Dodane dnia 01-01-2012 02:43 |
|
|
Dodam, że ja mam rocznikowo 16 a ona 13. Dosyć często z nią gadam i wiem, od jej koleżanek, że ja też się jej podobam, jednak ta przepaść wiekowa trochę mnie przeraża. Co powiedzą koledzy?? Że jest ze mnie pedofil czy coś takiego. Ona chyba też nie jest na to gotowa. Jednak czy to naprawdę nie jest dziwne, że podoba mi się dziewczyna o 3 lata młodsza??
Czy zrobić coś z tym, czy sobie odpuścić??
Proszę o pomoc i z góry dzięx. |
|
| Autor |
RE: Podoba mi się dziewczyna o 3 lata młodsza? dziwne? |
Geniusz ZuA Użytkownik
|
| Dodane dnia 01-01-2012 07:48 |
|
|
odpuśc sobie aż będzie ona w 3+ gim
|
|
| Autor |
KOCHAM KAWE Użytkownik
Ostrzeżeń:1
|
| Dodane dnia 01-01-2012 14:21 |
|
|
to tym razem dobry chłopak ma racje trza to w kalendarzu zapisać
Nie bierz się za takie dzieciaku człowieku 13 latka nawet cycków nie ma jeszcze!!
|
|
| Autor |
HelloParty13 Użytkownik
|
| Dodane dnia 01-01-2012 16:28 |
|
|
|
racja, odpuść sobie przez kilka lat, ale to nie znaczy, że nie możesz utrzymywać z nią kontaktów ;] |
|
| Autor |
Yaro Użytkownik
|
| Dodane dnia 01-01-2012 18:33 |
|
|
|
Znałem kilka par w takich związkach. Nie przetrwały więcej niż miesiąc. |
|
| Autor |
Geniusz ZuA Użytkownik
|
| Dodane dnia 01-01-2012 19:52 |
|
|
ale chodzi o ogólnie bo to jeszcze dziecko ;p
|
|
| Autor |
tojaxd Użytkownik
|
| Dodane dnia 01-01-2012 20:37 |
|
|
|
Cześć mam podobny problem... Poszedłem do kolegi na sylwestra zaprosiły nas jego koleżanki,mieliśmy szampana to troszkę wypiliśmy na 4 osoby 3 szampany.Wiadomo ze dziewczyny mają słabszą głowę ale tu nie chodzi oto.Juz po jakimś czasie ona zaczęła mnie całować zaczęło się od pocałunku w policzek a potem przeszło w namiętne całusy w usta.Mowiła mi wtedy wiele rzeczy np:że na zawsze bendziemy razem... że to jest jej najlebszy sylwester i pytała czy ją kocham potym dodała zebym nie mowił nie(Podkreślam ze dziewczyna była juz pijana)Niewczyna ma 13lat ja 16 to tak jak (FUTURE) Po tym jak przeczytałem wasze odp liczyłem na coś więcej ... a nie odp:zostaw ją 13latki nie mają cycek.Mi nie chodzi o biust lecz o charakter...Mam nadzieje ze pomożecie mi w tym czy mam zabiegać o jej wdzięki.PRoszę HELP |
|