| Autor |
RE: Podoba mi się dziewczyna o 3 lata młodsza? dziwne? |
nirvanalove Użytkownik
|
| Dodane dnia 21-01-2012 22:37 |
|
|
jeju. jeżeli ci się podoba i tak jej bronisz to spróbujcie. 2 czy tam 3 lata to wcale nie jest wielka różnica wieku. pomiędzy mną a moim chłopakiem jest 5 lat różnicy. i też ludzie mówili mu żeby dał sobie spokój, gówniara, hot nastka itp.
|
|
| Autor |
Geniusz ZuA Użytkownik
|
| Dodane dnia 22-01-2012 20:32 |
|
|
ale ona jest młoda
|
|
| Autor |
patryk0095 Użytkownik
|
| Dodane dnia 23-01-2012 23:59 |
|
|
|
Mój kolega ma koleżankę bardzo bliską* co ma 23 lata a on ma 15... i nikomu to nie przeszkadza... życzę szczęścia. |
|
| Autor |
Geniusz ZuA Użytkownik
|
| Dodane dnia 24-01-2012 20:35 |
|
|
to rozumiem 15chłopak dziewczyna 23 gdyby było na odwrót to bym się zaniepokoil bo wiadomo co chce chłopak w tym wieku od dziewczyny a 15lat to jeszcze 2gim o ile się nie mylę
|
|
| Autor |
Raper90 Użytkownik
|
| Dodane dnia 24-01-2012 21:54 |
|
|
|
Siema. Powiem Wam ze te 13latki tak na prawde nie wiedza czego chca tu niby wszystko ladnie pieknie a po miesiacu czasu koniec zwiazku i tyle... Dziewczynom nie zalezy na milosci lecz na szpanie bo ma starszego chlopaka itp. Ja mimo ze mam wiecej niz 20 lat nie raz sie spotkalem z sytuacja ze jakas dziewczynka podchodzi i daj papierosa czy postaw piwo... Nie pcalbym sie w zwiazek z taka (sorry za wyrażenie) ale gówniarą... |
|
| Autor |
nirvanalove Użytkownik
|
| Dodane dnia 24-01-2012 22:04 |
|
|
nie prawda. że niby dla szpanu mamy starszych chłopaków? bzdura. (no, może NIEKTÓRE tak, bo zdarzają się i takie) ale ogólnie to wszystko zależy od dziewczyny... bez sensu wgl.pytać się o takie rzeczy na forum, ponieważ my jej nie znamy, nie wiemy jak się zachowuje i wgl. sam powinieneś wiedzieć czy chcesz z nią być czy nie.
|
|
| Autor |
Raper90 Użytkownik
|
| Dodane dnia 24-01-2012 22:12 |
|
|
|
Nirvanalove wybacz hesli Cie wkurzylem, masz racje ze moze nie dla szpanu... Tylko ze ja opislaem to co czasami zauwazam o takich dziewczynach... |
|