| Autor |
Zakłady bukmacherskie - gracie? |
EMCEO Użytkownik
|
| Dodane dnia 04-10-2010 12:39 |
|
|
Ja gram od kilku miesięcy, na początku sam próbowałem typować mecze ale teraz znalazłem taką ofertę na allegro królowie typów gdzie do końca roku 2010 dostaję za darmo cztery typy dziennie na jakiekolwiek mecze tylko chcę - ale tylko p.nożna, siatka i kosz.
Ostatnio 2 razy pod rząd siadły wszystkie cztery mecze ktore od nich dostalem i wygrałem razem prawie 200 zł i żałuje teraz ze nie postawiłem wiecej bo mozna było wygrać duzo wiecej , postawiłem wtedy na jeden kupon 5 a na drugi 8 zł.
Znacie moze jeszcze jakieś tego typu oferty,żeby mozna było dostac wiecej typów bo to wiadomo jak podbija kurs jak by bylo np nie 4 a 8 meczy na kuponie.
Na allegro nie ma chyba innych takich ofert ale moze gdzieś w internecie ktoś znalazł? |
|
| Autor |
RE: Zakłady bukmacherskie - gracie? |
wuxer Użytkownik
|
| Dodane dnia 04-10-2010 15:28 |
|
|
To nie jest hobby tylko hazard. Oczywiście to o czym ty napisałeś mam na myśli. Sam nie gram ale mój tata od czasu do czasu zagra i wiem, że jak ktoś ma czas to jest to ciekawe zajęcie.
|
|
| Autor |
golonka47 Użytkownik
|
| Dodane dnia 24-06-2011 21:04 |
|
|
Ja grałem jak było dobrze na początku siadło mi 3 razy z koleji po bodajże 50zl a potem tylko straciłem kase i teraz nie gram sorka za błędy 
Poprawiłem błędy-Kadej |
|
| Autor |
Geniusz ZuA Użytkownik
|
| Dodane dnia 20-08-2011 15:10 |
|
|
mój wujek gra jakimiś systemami i zarabia, niedużo ale zarabia. Ja czasem obstawiam nieoficjalnie z kumplami ale tylko na pewniaki xP
|
|